Ahhoz, hogy igazán felforrósítsd a hangulatot, le is kell hűteni. Talia Wagner, Los Angeles-i szextanácsadó szerint az idegvégződések stimulálása fokozza az élvezetet. Hogyan használjuk a jégkockákat ehhez?

Vegyél ki a fagyasztóból pár jégkockát, rakd egy tálba, és hasznosítsd a következőképp szex közben:

Izgasd vele partnered! Fogj egy kockát, és húzd végig partnered bőrén, A hideg érzetre az idegvégződések kiéleződnek. Ha nagyon vadítani akarsz, akkor az erogén zónákhoz csak a legvégén nyúlj. FIGYELEM! Közvetlenül a szeméremajkakhoz ne érints jeget!

news_8715_husito_szexjatekok_vidd_az_agyba_a_jegkockat

Játssz a hőmérséklettel! Meleg hatására a test ellazul, hideg hatására pedig összehúzódik. Melegítsd fel partnered valamivel – síkosító, méz stb… –, majd dörzsöld meg mellbimbóit és belső combjait jéggel. A ‘hidegsokkba’ teljesen beleborzong majd.

ERRŐL TUDNIA KELL  Netes randi és nemi betegségek

Hűtsd le az orált! Rakj egy jégkockát a szádba, és szopogads egy kicsit, mielőtt nekilátsz partnered orális kielégítéséhez. Egyszere fogja érezni lehelleted melegét, és a jég hidegségét.

Késletesd az orgazmusod! A jég ebben is segít. Amikor érezd, hogy már elmennél, kérd meg partnered, hogy hűtsön le egy jégkockával.

(forrás: egeszsegtukor)

Hozzászólás