Hétvégi horoszkóp (október 08 – október 09.)

679

Mi vár ránk a következő két napban?


Október második hétvégéjén minden elhatározásunkban támogatni fognak az égiek. Emellett nem árt odafigyelnünk arra, hogy senkinek se adjunk kölcsön értéket, mert azt valószínűleg nem fogjuk visszakapni. A szerelemben komoly fejlemények várhatóak.

Kos: Párkapcsolat esetén nem árt, ha a hétvégén emlékeztetjük a partnerünket, hogy jóban és rosszban is mellette állunk, de hűséget fogadtunk, és nem vakságot, tehát az egyáltalán nem megcsalás, ha nézelődünk.

Ne érezzünk bűntudatot azért, mert a csillagok feltüzelik a szenvedélyünket. Ha van párunk, akkor van kivel kielégíteni a vágyunkat, de csak otthon, a négy fal között. Párkeresőként élvezzük az életet, és sodródjunk az árral!

Bika: A szokottnál érzékenyebbek leszünk a külvilág felől érkező hatásokra. Ez az oka, hogy az, amit máskor könnyen veszünk, most összezavar, elkeserít. A környezetünknek ez fel fog tűnni, úgyhogy most kiderülhet, hogy ki az, aki mellettünk áll.

A következő két napban lesz, aki megkímél, de arra is számítsunk, hogy más ki akarja használni, hogy fogást találhat rajtunk. Próbáljuk meg kicselezni azt, aki ártani akar nekünk! Mosolyogjunk mindenkire, még akkor is, ha legszívesebben a sarokban sírnánk!

A hétvégén törekedjünk arra, hogy erősnek láttassuk magunkat, mert csak ez az egy esélyünk van arra, hogy senki se éljen vissza a védtelenségünkkel. Amellett, hogy kitartunk, ne felejtsük el, hogy az élet mindig az egyensúlyra törekszik.

Ikrek: A hétvége első napján valaki bennünk láthatja meg a megmentőjét. Az illető lehet, hogy kölcsön szeretne kérni valamit, ami anyagiakban nem mérhető dolog lesz. Lehet, hogy nem esne nehezünkre teljesíteni a kérését, de az égiek arra figyelmeztetnek, hogy búcsút mondhatunk a tulajdonunknak, ha rábólintunk az ajánlatra.

A hétvége az adakozásnak nem, de a növekedésnek annál inkább kedvez, ezért akár egy nem várt üzleti lehetőségre is lecsaphatunk. Ezt semmiféleképpen se hagyjuk ki!

Rák: A hétvégén nagyon figyeljünk oda a lelkünkre, a testünkre, mert mi sem használhatjuk a végtelenségig az energiakészletünket. Szükségünk lesz valamilyen feltöltődésre. Menjünk például szaunázni, masszázsra, vagy sportoljunk.

Az is fontos, hogy odafigyeljünk azokra a dolgokra, amelyek általában elkerülik a figyelmünket, ugyanis a hétvégén összeszedhetünk egy kisebb, de annál kellemetlenebb náthát. Előzzük meg a bajt a megfelelő öltözékkel, pihenéssel, de a gyógytea kortyolgatás is használhat. Ha kevés ruhában megyünk ki az utcára, akkor búcsút mondhatunk a hétvégi szórakozásnak, hiszen az ágyat fogjuk nyomni. Alaposan gondoljuk át, hogy mit teszünk!

Oroszlán: Ha kételyek gyötörnek, vagy úgy érezzük, hogy valamit nem zártunk le, és ez kínozza a lelkünket, akkor a hétvége remek alkalom arra, hogy elrendezzük a függőben maradt ügyeinket. Használjuk ki az alkalmat, és beszéljünk azokkal, akikkel gondunk van, valamint nyugodtan kérjünk tanácsot.

Nem kizárt, hogy kicsit nehezen látjuk át a helyzetet, de ennek oka az, hogy csendre van szükségünk ahhoz, hogy valami frappánsat találjunk ki. Ha a pénzügyeinkben akadnak kételyeink, akkor keressünk új forrásokat, hallgassunk meg néhány javaslatot, amitől ne sajnáljuk az időt, még akkor se, ha ezt feleslegesnek érezzük, mert később kiderül, hogy hasznos volt mindent meghallgatni.

Szűz: A hétvégén olyan érdekes eseményekben lehet részünk, amelyeknek köszönhetően izgalmas és mozgalmas két nap vár ránk. Már napok óta elterveztük a hétvégét, a számításainkat pedig senkinek se engedjük meg, hogy keresztülhúzza. Az eltökéltségünk és kitartásunk az élet több területén sikert hozhat.

Ne felejtsük el, hogy mindig az első ötleteink válnak be. Próbáljuk meggyőzni a családunkat, barátainkat arról, hogy bízzák ránk magukat. A pénzügyekben legyünk óvatosak, mert súlyos kár lehet abból, ha túlzásokba esünk. Ne adjunk kölcsön, ne költekezzünk feleslegesen!

Mérleg: Ütemezzük be a hétvégére az összes nagyfokú odafigyelést, határozottságot és magabiztosságot igénylő feladatunkat. Ha költenünk kell, akkor azt most fájdalom és kétségek nélkül megtehetjük.

Szervezzük meg a nagybevásárlást, valamint legyen gondunk azokra az otthon körüli apró dolgokra, amelyeket hetek óta halogatunk. Mivel a pénzügyek miatt nem kell aggódnunk, de a ruhatárunk nélkülözi a meleg holmikat, ezért ideje vennünk néhány őszi-téli ruhát. A szerelemben a vasárnap hozhat pozitív változást.

Skorpió: A hétvégén egy nem várt üzleti vagy pénzforrási lehetőségre csaphatunk le. Lehetséges, hogy valaki betoppan az életünkbe, akivel megbeszélünk egy ötletet, amit tökéletes csapatmunkával megvalósítunk.

A hétvégén lehet, hogy nem akartunk munkával és pénzügyekkel foglalkozni, de ettől függetlenül ne mondjunk nemet egy előadásra, illetve hallgassuk meg azt, aki hirtelen megjelenik az életünkben.

Fontos, hogy akkor se mondjunk nemet, ha eleinte nem látjuk a fantáziát a témában, hiszen nem kell azonnal döntenünk. Emellett ne feledkezzünk el a pihenésről, feltöltődésről, hiszen mégiscsak hétvége van. Az érdemi munka ráér hétfőtől.

Nyilas: A heves, tüzes oldalunk kerül előtérbe, ez pedig sok embert meg fog lepni a hétvégén. Valószínűleg lesz valaki, aki kifejezetten élvezni fogja, hogy elrugaszkodunk a realitások talajáról, kicsit bolondosabban viselkedünk, mint máskor, és az érdekes eseményekre se mondunk nemet.

A következő két napban néhány helyzet arra világít rá, hogy a magánéletünkben azonnali változtatásokra van szükség. Lehetséges, hogy hirtelen egy új kaland lehetősége bukkan fel. Ha ez megtörténik, akkor ne hezitáljunk, hanem vessük bele magunkat, mert többé nem lesz ilyen esélyünk.

Bak: Sok programot terveztünk a hétvégére, ami nem baj, ha a pihenésre is marad elég időnk. Amennyiben szeretnénk testileg és lelkileg feltöltődni, akkor ne spóroljunk a megfelelő mennyiségű alvással. A szórakozás mellett a jövőnkön is gondolkodjunk el, mert a következő egy-két hét jóval messzebbre mutat.

Ha ezt reálisan megtesszük, akkor be fogjuk látni, hogy sok időt és energiát kell fordítanunk arra, hogy egy nagyobb változáson átessünk. Legyünk kitartóak, mert ez a döntés egyáltalán nem lesz könnyű. A jó hír, hogy csak az első lépés lesz nehéz.

horos

Vízöntő: Minden körülmény adott lesz a hétvégén ahhoz, hogy kirobbanjon egy érzelmi csata. Ezt mi fogjuk elkezdeni azzal, ha végre a sarkunkra állunk és kimondjuk a véleményünket. Ne engedjük, hogy az apró dolgok tovább emésszék a lelkünket.

Csak akkor láthatunk tisztán, ha kibeszéljük magunkból a kételyeinket azoknak, akiket a leginkább érintenek. Az október második hétvégéje kifejezetten kedvez a nagy és mély beszélgetésekhez, valamint lendületet ad, ha párt keresünk.

Halak: A hétvégét töltsük olvasással, valamint fogadjunk be minden információt, ami megtalál! Hallgassuk meg a híreket, de még a szóbeszédeket is, mert olyasmiről szerezhetünk tudomást, ami eddig rejtve volt előttünk. Próbáljunk olvasni a sorok között, de arra vigyázzunk, hogy ne dőljünk be az alaptalan pletykáknak!

Ha pihenést tervezünk a hét utolsó két napjára, akkor számítsunk arra, hogy a különböző programok során olyan beszélgetésekben vehetünk részt, amelyek valamilyen formában segítenek a szakmai, munkahelyi előrelépésben. A hétvégén minden információt begyűjthetünk, ami újdonságként ér. Ezeket próbáljuk meg beilleszteni a mindennapjainkba!

(Forrás: life.hu)