Mi vár ránk a következő két napban?

Április utolsó és május első napja sok mozgalmasságot ígér, ám nem árt az óvatosság! A csillagok hatására lesznek, akikre a környezetük rá sem ismer, másokat hatalmas szerencse ér, vagy egy régebb óta homályos dolgot látnak végre tisztán.

Kos: Ha mozgalmasságra, társaságra, változatosságra vágyunk, akkor a hétvége a kedvünk szerint alakulhat. Most bármilyen arcunkat megmutathatjuk a környezetünket, akiket alaposan meglephetünk azzal, hogy hajlandóak vagyunk alkalmazkodni másokhoz, és elfogadjuk a család vagy barátok programötleteit.

Emellett a hétvégén nem kötekedünk senkivel, és az irányítást sem akarjuk görcsösen magunknál tartani. Sokan nem tudják rólunk, hogy az átváltozás művészei vagyunk, hogy nem mindig megyünk fejjel a falnak, úgyhogy ezt ideje megmutatnunk.

Bika: A hétvégén könnyen előfordulhat, hogy szélsőséges szituációkban találjuk magunkat. Az egyik percben még úgy érezzük, hogy madarat lehet velünk fogatni, de a következőben már a padlóra kerülünk.

A következő két napban sok furcsa helyzetet kell megoldanunk. Lesznek jó hírek, pozitív élmények, de számíthatunk arra is, hogy megingunk, kérdések merülnek fel bennünk. Legyen bárhogy is, nekünk az a dolgunk, hogy ne hangolódjunk le, ne keveredjünk konfliktusba senkivel se. Fontos, hogy jól aludjunk, ne keljünk korán, valamint teremtsünk csendet, hogy gondolkodhassunk, tervezhessünk!

Ikrek: Kellemes, nyugodt szombat vár ránk, amit nagyon fogunk élvezni. A heti stressz után a csend és a béke már-már olyan érzést kelt bennünk, mintha csak vihar előtti csend lenne, ám ettől nem kell tartanunk, mert tényleg minden rendben van, úgyhogy nyugodtan higgyük ezt el!

A kellemes napot használjuk fel arra, hogy rendet teszünk a gondolataink között, illetve beszélgessünk a számunkra fontos emberekkel. Lehet, hogy valaki arra vár, hogy eszünkbe jut-e a neki tett ígéretünk. Ha ennek teljesítésével elkésünk, akkor sincs baj, mert vasárnap is ráérünk eleget tenni az ígéretünknek.

Rák: Meglepetésszerű, pozitív előjelű újdonság vár ránk a hétvégén. Lehet, hogy előkerül valaki a múltból, de az is előfordulhat, hogy a pénzügyekben következik be valami jó, ha időben észrevesszük a lehetőségeket és kihasználjuk azokat.

Legyünk résen, mert a legváratlanabb helyeken és formában érhet valamilyen szerencsés szituáció, amit vétek lenne elszalasztani. Ha a magánügyeinkben van mit tisztázni, akkor erre vasárnap kerítsünk sort, például egy békés ebéd közben.

Oroszlán: A hétvégén a családdal nem találjuk a közös hangot, emiatt könnyen kijöhetünk a sodrunkból, mert nem a türelemről vagyunk híresek. Ebből következik, hogy kisebb viták, veszekedések nehezíthetik meg a következő két napot.

Elsősorban szombat délután kell kordában tartanunk az érzéseinket, az akadályokat pedig tudatosan kell leküzdenünk. Ne emeljük fel a hangunkat, mert akkor elkerülhetjük a problémákat, sőt, lehet, hogy döntőbírák leszünk mások összecsapásában. Legyünk türelmesek, elnézőek! Vasárnap szórakozzunk!

Szűz: A mögöttünk álló időszak során felemás eseményekben, vegyes hatásokban volt részünk, emiatt szombat reggel nem érezzük formában magunkat. Legszívesebben fel sem kelnénk az ágyból, el sem hagynánk a lakást.

Habár átmenetileg nincs kedvünk házon kívüli programokhoz, mégis ismerjük magunkat annyira, hogy tudjuk, a legrosszabb, amit magunk ellen elkövethetünk az, ha a négy fal között maradunk.

Ne keseregjünk, ha nem megy minden egyszerűen, hanem fogadjuk el a helyzetet, alakítsuk át a programjainkat! Amit nem muszáj most megcsinálnunk, azt halasszuk el a pihenés javára! A hétvégén kerüljük a megterhelő dolgokat!

ERRŐL TUDNIA KELL  Be mernéd vállalni, hogy elutazz a világ legijesztőbb helyeire?

Mérleg: Az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe a hétvégén. Ideje, hogy kibogozzuk az összekuszálódott szálakat, mert unjuk a vitákat, békére vágyunk, és ezt meg is akarjuk teremteni. Ehhez csak tudatosságra és jó kommunikációra lesz szükségünk.

Szombaton mindent tisztán láthatunk, jól ítélhetünk, és másoknak is fényt gyújthatunk az alagút végén. Szánjuk rá az időt arra, hogy alaposan kiértékeljük a régi dolgokat, gondoljuk át az egymás ellen elkövetett hibákat, és keressük meg az okokat, mert így könnyen rendezhetjük a helyzetet, és olyan tényekre jöhetünk rá, amelyekre eddig nem.

Skorpió: Békésen indul a szombat reggel, ám délután lehet, hogy megjelennek felettünk a viharfelhők. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor teljesítsük azokat az ígéreteket, amelyeket szombatra tettünk, és ne húzzuk ki magunkat semmi alól. Jegyezzük meg, hogy az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó!

Kerüljük a konfliktust, és csak azokkal találkozzunk, beszéljünk, akik nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyunkból! Amennyiben minden óvatosság ellenére belekeveredünk egy vitába, akkor keressük a békülés lehetőségét! Vasárnap este nyugodt szívvel bújhatunk ágyba.

Nyilas: Nagyszerű hétvége vár ránk. Szombaton új ismeretséget köthetünk, üzleti lehetőségre bukkanhatunk, míg vasárnap minden úgy alakul, hogy az örömöt okozzon nekünk. A hétvégén mások belőlünk merítenek erőt, és érezhető lesz, hogy pozitívan gondolkodunk.

A belőlünk áradó lelki nyugalmat, kiegyensúlyozottságot élvezni fogja a családunk, barátaink. A következő két napon sikerülhet rendbe tennünk a magánéletünk problémás részeit, ez pedig nyugalommal tölthet el.

Bak: Izgalmas, jó eredményekkel kecsegtető időszak kezdődhet szombaton, ezért kapkodhatjuk a fejünket, növelhetjük a tempónkat. Elsősorban a szerelmi életünk változhat meg, ha hagyjuk, hogy az események magukkal sodorjanak.

A hétvégén lesz valaki, aki nagyon odafigyel minden rezdülésünkre. Mivel régebb óta vágyunk a romantikára, ezért most itt a lehetőség, hogy átéljük azt. Szingliként és párkapcsolat esetén is élvezzük ki a hétvége minden pillanatát! Vasárnap az egyik családtagunk kérheti a segítségünket. Ne utasítsuk el őt, hiszen az is nagy segítség lehet, ha csak meghallgatjuk!

Vízöntő: A hétvégén legyünk tudatosak! Kerüljük a vitát, a veszekedést, és ne akarjunk döntőbírót játszani! Tervezzük meg alaposan az időbeosztásunkat, hogy biztos sikerüljön eleget tennünk minden kötelességünknek szombaton, majd ügyködjünk a saját vágyainkon!

Ha tiszta lelkiismerettel hagyjuk magunk mögött a kötelező dolgainkat, akkor a szombat további része és a vasárnap a kedvünk szerint alakulhat. Összességében nyugodt lesz a hétvége, amiért hálásak lehetünk, mert szükségünk van a pihenésre. Ne az időjárás mondja meg, hogy merre megyünk, kivel találkozunk!

Halak: Kellemes meglepetések várnak ránk szombaton, ám előfordulhat, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket, hogy mindenre időben reagáljunk, és mindenkihez legyen egy kedves szavunk. A figyelmünket folyamatosan meg kell osztanunk az emberek, élethelyzetek között, úgyhogy erre jobb, ha már most felkészülünk!

A hétvégén sok jó dolog történik velünk, körülöttünk, ez pedig elégedettséggel tölthet el, ám lehet, hogy minden úgy alakul, mint máskor, de mi pozitívabbak vagyunk, és a kicsinek is örülünk. Vasárnap is minden nagyszerűen alakul.

(Forrás: life.hu)

Hozzászólás