Heti horoszkóp (szeptember 12 – szeptember 18.)

1226

Mi vár ránk a következő napokban?

Egy perc nyugtunk sem lesz a héten, hiszen zsúfolt, akadályokkal, kihívásokkal tarkított napokra számíthatunk, a megfutamodás pedig nem lenne bölcs döntés a csillagok szerint. Ha sikert, fejlődést, eredményt, elismerést szeretnénk bezsebelni, akkor szedjük össze minden erőnket, és küzdjünk meg mindennel, amit kitalálnak nekünk az égiek!

Kos: Az elmúlt időben semmi se alakult úgy, ahogy elterveztük, emiatt a héten meg kell makacsolnunk magunkat annak érdekében, hogy elérjük a kitűzött célunkat. Egy Kostól nem is várnak más hozzáállást a csillagok, úgyhogy semmit se vegyünk félvállról, mert akkor elérjük, amit akarunk.

A következő napokban a mindent vagy semmit elv vezéreljen, hiszen sok feladatunk lesz, de a jól végzett munkáért cserébe nem marad el a dicséret, az eredmény, tehát lesz minek örülnünk. Emellett másoknak is példát mutathatunk.

A szakmai és a tanulmányi életünkben is komoly kihívások elé nézünk. Az ismeretlen helyzetekbe bátran ugorjunk bele, mert csak így szerezhetünk sok új tapasztalatot az előttünk álló napokban.

Bika: A megfutamodás nem lesz opció ezen a zsúfolt, akadályokkal teli héten. Az természetes, hogy morgunk, hiszen a múlt hét sokkal jobb, eredményesebb volt, de vigasztaljon a tény, hogy most jobban átlátjuk a dolgokat.

A héten képesek leszünk első próbálkozásra elvégezni a feladataink, de csak akkor, ha teljes erőbedobással cselekszünk. Számítsunk arra is, hogy olyan dolgok kerülnek előtérbe, amelyekre nem volt időnk mostanában. Ez főleg a kapcsolatok terén várható.

Ha vannak kusza, elrendezetlen ügyeink, akkor azokat is meg kell oldanunk. Az emberi kapcsolatok terén ne felejtsük el, hogy két emberen múlik, hogy felbomlik-e egy kapcsolat. A mély, tartalmas beszélgetés kifejezetten ajánlott a héten.

Ikrek: A csillagjegyünkre jellemző, hogy olykor felületesek vagyunk, ám a héten meg kell cáfolnunk azt hiedelmet, hogy csak a látszatra adunk. Ha bebizonyítjuk, hogy semmit sem veszünk félvállról, akkor sikerülhet néhány ember rólunk kialakított képét pozitívabbá tenni.

A következő napokban figyeljünk oda arra, hogy milyen változások, érdekességek vesznek körbe, mert abban az esetben, ha időben kihasználunk egy lehetőséget, akkor nagyban befolyásolhatjuk sikereinket. A heti történések hosszú távon hoznak pozitív eredményt, de ehhez most kell lépéseket tennünk.

Most több új dolgot fedezhetünk fel, érdekes, izgalmas emberekkel találkozhatunk, ráadásul a szellemi tudásunkat is fejleszthetjük. Vessük be a remek kommunikációs, meggyőző képességünket, ha úgy hozza a helyzet!

Rák: Nem véletlen, ha már hétfőn úgy érezzük, hogy tele vagyunk erővel, tettvággyal, hiszen most felhasználhatjuk a bennünk rejlő különleges energiát arra, hogy minden napból kihozzuk a maximumot. Reggelente, főleg szerdán és csütörtökön, képesek leszünk jókedvűen, kreatív ötletekkel megtömve útnak indulni.

Ha esetleg akadályba ütközünk, akkor azt is könnyen legyőzzük, a beérkező kérdésekre gyorsan válaszolunk, az ellenségeinket pedig sikerül lehengerelnünk az ügyességünkkel, tehetségünkkel. Azok, akik szemtanúi lesznek a hetünknek, nem mindennapi teljesítményt fognak látni tőlünk.

Oroszlán: Kedvünkre való események történnek velünk és körülöttünk a héten. Most örömmel tölthet el, hogy részei lehetünk egy új ötlet megvalósításának, mások segítésében, ráadásul a sikerért járó jutalom se fog késlekedni.

A boldogságra folyamatosan lesz okunk, ráadásul a gondolkodásunk is fokozódik, ami másokra is jó hatással lesz. Nagyszerű napok, szakmai előrelépés, tapasztalatgyűjtés, új dolgok befogadása lesz jellemző a hetünkre. Az életünk maximálisan jó irányba halad, ez pedig különösen az üzleti területre lesz pozitív hatással, amennyiben eddig problémáink voltak ilyen téren.

Szűz: Eljött a változás ideje. Ezt látni fogjuk abból, hogy olyan lehetőségeket használhatunk ki, amilyenekre már régebb óta vágytunk, de eddig nem volt alkalmunk élni az alkalommal. Most sem lesz időnk hezitálásra, mert a kiváló esélyeink elszállnak, ha nem csapunk le rájuk nyomban.

Természetesen ezen a héten is nekünk kell eldöntenünk, hogy van-e merszünk belevágni az ismeretlenbe, ám a csillagjegyünk szerint nem vagyunk olyan gyáva emberek, akik megfutamodnak a kihívások elől. A merészség garantált sikert hozhat.

A bátorság mellett a kommunikáció is fontos szerepet kap a héten. Figyeljünk oda arra, hogy hogyan beszélünk, viselkedünk másokkal, mert ez sok nehézséget vagy segítőkészséget teremthet! Nagyon figyeljünk azokra, akik a közvetlen környezetünkben élnek, dolgoznak, mert a sikerünk nagyban függ az ő hozzáállásuktól.

Mérleg: Ha valami, amibe belevágunk, nem sikerül azonnal, akkor ne keseredjünk el! A héten érkező akadályokat időben felismerjük és sikerül helyben kezelni őket, ugyanis egy kis kreativitással, elővigyázatossággal, önismerettel elkerülhetjük a problémás helyzeteket.

A Plútó miatt kicsit nehézkesek lesznek a mindennapjaink, de ez az állapot csak néhány napig tart, majd fordul a kocka, és nem lesz okunk több panaszra. Ha esetleg valami nem alakul úgy, mint szeretnénk, akkor az remek tapasztalatszerzés, tehát ne csüggedjünk, hanem fussunk neki újra a dolognak!

A héten ne legyünk türelmetlenek önmagunkkal és másokkal szemben, valamint emlékezzünk, hogy minden a maga helyén és idejében történik meg. Tartsuk észben, hogy ami késik, az ne múlik!

Skorpió: Minden szempontból kedvező, eredményes, de ugyanakkor zsúfolt, leterhelő hetünk lesz, emiatt oda kell figyelnünk arra, hogy a munkával töltött órák egyensúlyban legyenek a pihenésre szánt idővel, hiszen az egészségünket tesszük tönkre, ha kimerítjük magunkat.

A következő napokban emésztési problémáink, megfázás jelezheti, hogy lassítsunk. Figyeljünk oda ezekre a kellemetlen hatásokra, amelyek a hét második felében enyhülni fognak. A hét elején olyan hírt kaphatunk, ami a következő hetek, hónapok sikerét jelzi előre. Szakmai téren sokat léphetünk előre, ha kihasználjuk a lehetőségeket.

Nyilas: Már egy ideje halogatjuk a nehéz feladatok megoldását, de most szinte semmi és senki se tűr további halasztását. A környezetünk rossz szemmel fog ránk nézni, ha még mindig a szőnyeg alá próbáljuk seperni a függőben lévő ügyeinket.

Igaz, hogy korábban akadtak akadályok, de ez soha sem jelenti azt, hogy csak toporogjunk előttük, hanem arra utasít, hogy küzdjük le őket. A héten több fontos döntést kell meghoznunk, főleg a pénzügyek területén. Az égiektől azért kapunk feladatokat, hogy megoldjuk azokat, és tanuljuk belőlük.

A Mars kellemetlen hatást gyakorol ránk, emiatt még mindig halogatnánk, de ne engedjünk a kísértésnek! Álljunk ki önmagunkért, a céljainkért, és ne felejtsük el azokat, akik megbíznak bennünk.

Bak: A hét első napjaiban gyakran kibillenünk a megszokott tempónkból, ugyanis a csillagok ezzel akarják elérni, hogy változtassunk az életmódunkon. Könnyen előfordulhat, hogy elvesztjük a fonalat, ami miatt nehezebbé válnak a dolgaink, ez pedig arra kényszerít, hogy kreatív megoldást keressünk.

Legyünk kitartóak! Nézzünk előre, mert csütörtökön minden a helyére kerül. Ha valaki megkér, hogy legyünk döntőbírák, akkor viselkedjünk diszkréten! Nyugodtan mondjuk el a véleményünket, de csak diplomatikusan, és ne ítéljünk el senkit!

A következő napokban elsősorban a saját feladatainkkal foglalkozzunk! Mások dolgával csak akkor törődjünk, ha bűntudat nélkül ki merjük jelenteni, hogy minden tennivalónkkal végeztünk.

Vízöntő: A héten olyan híreket kaphatunk, amelyek megmelengetik a szívünket. Ez nem meglepő, hiszen az elmúlt időszakban tanúsított szorgalmunkért megérdemeljük a pozitív eredményeket, jutalmat. A magánéletünkben válaszutak elé kerülünk. Az egyes helyzetekben komoly döntéseket kell meghoznunk, de ne aggódjunk, mert jól fogunk dönteni, ugyanis az égiek segítik a tisztánlátásunkat.

Szerdán vagy csütörtökön esélyünk lesz megvalósítani egy régi álmunkat, illetve egy karnyújtásnyira lesz a siker és az elismerés. Természetesen most se kapunk semmit se ingyen, de ez nem baj, mert elég nagy lesz a motivációnk ahhoz, hogy megtegyük a szükséges lépéseket.

Halak: Nem jelent kudarcot az, ha egy kicsit megtorpanunk, ugyanis ez csak azért történik, mert a csillagok szeretnék, ha kicsit lassítanánk és megterveznénk a következő hetek, hónapok programját, elvégére ez a saját érdekünk, és nem másoké.

Igaz, hogy nem mennek zökkenőmentesen a dolgaink, és olykor a terveink sem az elvártak szerint alakulnak a héten, de azzal úgy sem jutnánk előrébb, ha siettetnénk az ügyeink haladását. Álljunk meg, gondolkodjunk, ötleteljünk, vagy kérjünk segítséget! Amikor megtaláltuk az új taktikát, akkor ugorjunk neki még egyszer a feladatnak, mert csodálkozva vehetjük tudomásul, hogy képesek vagyunk sikert aratni.

(Forrás: life.hu)