Heti horoszkóp (október 24 – október 30.)

832

Mi vár ránk a következő napokban?

Október utolsó hete vegyesen alakul, ezért számítanunk kell pozitív, de negatív eseményekre is. A következő napokban próbáljunk bölcsen dönteni, tegyünk az álmaink megvalósulásáért, és ne engedjük, hogy mások lebeszéljenek a terveinkről!

Kos: Kellemetlen hatásokra kell számítanunk a héten. Próbáljuk megőrizni az optimista hozzáállásunkat, amivel megtalálhatjuk az apró örömöket a nehézségekben. A hét első napjaiban több időt vesz majd igénybe a feladatok elvégzése, de ez legalább ösztönözni fog, hogy új terveket, elképzeléseket gondoljunk ki, mert ezekkel később lerövidíthetjük a munkafolyamatokat.

A héten sok jó ötletünk lesz, ráadásul ezeket gyorsan a hasznunkra fordíthatjuk. A kommunikáció akadozni fog, emiatt előfordulhat, hogy elbeszélünk egymás mellett a kollégáinkkal, családtagjainkkal.

Amikor úgy érezzük, hogy nem ért célba a mondandónk, akkor próbáljunk stílust változtatni! A hét közepén minden jóra fog fordulni. Az érzelmi életünk fokozódik, a lelkünk megnyugszik, és ismét nagyszerű formában találjuk magunkat.

Bika: Csak akkor érthetünk el komoly eredményeket a következő napokban, ha maximálisan önmagunkat adjuk, a saját akaratunkat érvényesítjük, nem próbálunk másoknak megfelelni. A célunk az legyen, amit akarunk, ahogy az út is, amit be kell járnunk érte.

Ha ezt megtesszük, de kudarcot vallunk, akkor tudni fogjuk, hogy ezt csak magunknak köszönhetjük, és így rá fogunk jönni a probléma okára. Lelkesítsen a tudat, hogy képesek vagyunk teljesíteni a kitűzött feladatot, ha a saját szabályaink szerint játszunk.

Ne engedjük, hogy bárki lebeszéljen bármiről is! Ellenkező esetben elkövetnénk azt a hibát, hogy a háttérbe szorítjuk az akaratunkat, ez pedig azt jelentené, hogy lemondunk a céljainkról. Ezzel a környezetünk visszaélhetne. Aki igazán szeret, az olyannak kedvel, amilyenek valójában vagyunk.

Ikrek: A héten hajlamosak leszünk elfeledkezni arról, hogy az életben mindenki annyit kap, amennyit ad. Habár emiatt egoistává válhatunk mások szemében, mi mégsem így éljük meg ezt a helyzetet, hiszen tudjuk, hogy az elmúlt hetekben hányszor áldoztuk fel az időnket és az energiánkat másokért ahelyett, hogy a saját céljainkat tartottuk volna szem előtt.

A következő napokban mondjuk ki, amit gondolunk, mert jogunk van egy kis önzéshez, ahogy azért sem szólhat meg senki, ha most a saját pecsenyénket sütögetjük, és nem mások útját próbáljuk kikövezni. A heti égi állások vegyesek lesznek, emiatt számítsunk negatív és pozitív eseményekre. Az esetleges vitákat, konfliktusokat könnyen kezelhetjük, ha bölcs egyezséget közünk.

 

Rák: Kifejezetten jót fog tenni a lelkünknek a heti bolygóállás, mert most a munka és a család mellett lesz időnk arra, hogy önmagunkkal foglalkozzunk. Emellett a héten lehetőségünk lehet arra, hogy közelebb kerüljünk a művészethez. Menjünk például színházba, hangversenyre, vagy alkossunk valamit otthon.

Engedjük szabadjára a kreativitásunkat, az alkotókészségünket, hiszen ezzel a környezetünket is jobb kedvre deríthetjük, ráadásul lehetséges, hogy a családunk vagy a barátaink segítenek az egyik álmunk megvalósításában. A héten gyakran előállhatunk egy-egy különös ötlettel, érdekes javaslattal, ami ellen valaki nagyon fog tiltakozni, de ne engedjük, hogy az illető bármiről is lebeszéljen!

Oroszlán: Ez a hét ideális arra, hogy belevágjunk egy óriási kalandba. Ne várjunk a csodára, mert azt nekünk kell megteremtenünk, ahogy a kellemes dolgok is csak akkor történnek meg, ha a tettek mezejére lépünk értük.

Készüljünk fel arra, hogy a következő napok nagyon pörgősek lesznek, ráadásul lehetőségünk lesz egy régi, titkos álmunk beteljesítésére. Most jó a esélye annak, hogy a jól kidolgozott tervek megvalósuljanak, ám lehetséges, hogy némi segítséget kell ehhez kérnünk.

Nyugodtan kérjünk tanácsot, segítséget, mert több szem többet fog látni. Amennyiben összerakjuk másokkal azt, amink van, akkor az eredmény nem fog váratni magára. Gondoljuk át a lehetőségeket, töltekezzünk fel energiával, és tegyünk valami fantasztikusat!

Szűz: Meghatározó hetünk lehet, mert olyan élethelyzetekben találhatjuk magunkat, amelyek megkövetelik tőlünk, hogy változtassunk néhány dolgon, mert ellenkező esetben búcsút mondhatunk a sikernek.

Ne dugjuk homokba a fejünket, hanem ügyeljünk a jelekre, amit az égiek küldenek! A következő napokban a kellemetlen helyzetekben nem tehetjük meg a régi lépéseket, hanem valami újat kell kipróbálnunk.

Ebből következik, hogy a héten sok tapasztalatot gyűjthetünk, és fontos leckéket tanulhatunk meg, amelyek mind jól jönnek a fejlődésünkhöz. Jogos észrevétel, hogy mostanában sokat dolgoztunk, tanultunk, és még másokért is tettünk, ám ez nem ok arra, hogy most leeresszünk. Haladjunk tovább!

horos

Mérleg: Feltöltött energiakészletekkel vágunk bele az új hétbe, aminek az eleje nem lesz kezelhetetlen. Hatalmas lendülettel fogunk neki a feladatoknak, és a új kihívások sem fognak megijeszteni. A gondok és a stressz messzire elkerül, ezért még akkor is mosolyogni fogunk, ha gondokat kell megoldanunk.

A héten mozgalmas, dolgos napok várnak a munkahelyünkön, de otthon is. A hét közepén számítsunk arra, hogy ki se fogunk látni a feladatok alól, ám ez most nem jelent gondot, mert nem akarunk lazítani, ellenkezőleg, akár plusz munkát is vállalunk, esetleg a kollégáknak, vagy a családunknak fogunk segíteni.

Skorpió: Az érzelmek területén nem alakul minden úgy, mint azt szeretnénk. Ez nem a gondolatainkat fogja összezavarni, hanem a lelki békénket borítja fel. A harmóniát csak azzal állíthatjuk helyre, ha nem sajnáljuk az időt attól, hogy leülünk gondolkodni.

Vegyük végig az elejétől a történteket, mert így rá fogunk jönni, hogy csak saját magunknak köszönhetjük a káoszt, és nem másoknak. A hétre az is jellemző lesz, hogy szokatlanul akarjuk kimutatni, majd kimondani a gondolatainkat.

Próbáljunk a jó és diszkrét kommunikációra törekedni! Ne titkoljuk el, hogy mi rejlik a szívünkben, a lelkünkben, hogy mit szeretnénk adni és visszakapni. A heti buzgalmunkat nem fogja mindenki értékelni, emiatt úgy érezhetjük, hogy a falnak beszélünk. A hétvégén a mély beszélgetéseknek fognak kedvezni az égiek.

Nyilas: Alaposan összekavarja a gondolatainkat a hét eleje, aminek következménye, hogy minden elveszti a jelentőségét, amit múlt héten elterveztünk. Nem kizárt, hogy ez egy jel arra, hogy valami újba kell kezdenünk.

Legyünk résen, figyeljünk meg mindent, és vegyük észre időben, ha rossz oldalról közelítünk meg egy dolgot, vagy emberi kapcsolatot. Azt se felejtsük el, hogy nincs szükségünk mások befolyásolására ahhoz, hogy elismertek legyünk.

Engedjük, hogy azért tiszteljenek és szeressenek, aki igazából vagyunk, és azért, amit eddig elértünk. Ha önző okokból próbálunk magunk mellé állítani valakit, akkor azzal magunknak is ártunk, és eljátsszuk mások belénk vetett bizalmát. Ezt kerüljük el, mert mi sem akarjuk, hogy az emberek messzire elkerüljenek!

 

Bak: Annyira jól fog alakul minden a héten, hogy eleinte a hátsó szándékot, a trükköt fogjuk keresni, ami felesleges, mert csak arról van szó, hogy az égiek végre a kegyeikbe fogadtak. Élvezzük ki, hogy semmi sem ronthatja el a remek hangulatunkat, aminek egyik oka, hogy sikerül kipihenten kezdeni a hetet.

A következő napokban testileg és lelkileg is jól érezzük magunkat, tele leszünk tetterővel, lendülettel, motiváltsággal, ezért semmi sem tántoríthat el semmitől, és még egy régi cél elérésén is dolgozhatunk.

Mindegy, hogy a héten mibe fogunk bele, mert nagyszerűen alakulnak a dolgaink, és megszerezzük a sikert, amit korábban kiszemeltünk magunknak. Semmiképpen se hagyjuk ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

Vízöntő: A héten hiába várunk másokra, úgyhogy ragadjuk magunkhoz az irányítást! Ne pazaroljuk az időt arra, hogy csapatban próbálunk dolgozni, mert az október utolsó napjai annak kedveznek, hogy egyedül dolgozzunk, magányosan oldjuk meg a nagyszerű végeredménnyel járó feladatokat.

A hét eleje kellemes, dinamikus lesz, ráadásul a lehetőségek száma megtöbbszöröződik. Most senki se akarja megnehezíteni a dolgunkat, ahogy csapdát se fognak állítani nekünk. A munkánk és a magánéletünk terén is számos pozitív hatás fog érni, ami mellett segítséget is kapunk.

A héten olyan tisztán látjuk a helyzetünket, hogy még azokra a kérdésekre is választ kapunk, amelyeket valójában fel sem tettünk. A pénzügyek terén javulás várható. Ez annak köszönhető, hogy minden sikeres lesz, amit véghezviszünk.

Halak: Bár az őszi időjárás nincs az ínyünkre, ez mégsem megy a munka rovására, mert keddtől sikerül olyan lendületet vennünk, aminek hála dupla annyi feladattal végzünk, mint máskor. Az aktivitásunk és a élénkségünk sokakat le fog nyűgözni, pedig valójában csak azért dolgozunk ennyit, hogy hétköznap mindennel végezzünk, és a hétvége a pihenésé legyen.

A jókedvünk töretlen lesz, az új kihívásoknak pedig nem fogunk tudni ellenállni. Csütörtök estére alaposan elfáradunk, ám ettől még nem fogunk lehangolódni. Talán testileg és lelkileg kimerülünk, mégis vasárnapra újra feltöltődünk energiával, aminek hála reményteli gondolatokkal várjuk az újabb hétfőt.

(Forrás: life.hu)

Hozzászólás