Mi vár ránk a következő napokban?

horosNem lesz sok időnk a pihenésre a következő héten, hiszen a csillagok garantálják, hogy remek lehetőségeket használjunk ki a terveink megvalósításához, vagy a teljes megújuláshoz. Amellett, hogy aktívan töltjük a következő napokat, ne feledkezzünk el a szeretteinkről! Ha valaki tanácsért fordul hozzánk, akkor ne tagadjuk meg az illetőtől a segítségünket! Esténként pihenjünk, kapcsolódjunk ki!

Kos: Ne hagyjuk el azt az utat, amelyre hétfőn rálépünk, mert a csillagok támogatják a törekvéseinket, és rámutatnak arra, amit azonnal meg kell változtatnunk az életünkben, a pozitív dolgokkal kapcsolatban pedig megerősítenek.

A héten megállás nélkül érezhetjük, hogy jó irányba haladunk, de nem kizárt, hogy néha megállunk. Ha elbizonytalanodunk, akkor az ösztöneink a segítségünkre sietnek, és általuk biztos, hogy jó döntést hozunk. Amellett, hogy haladunk előre, ne feledkezzünk el a szeretteinkről. Törődjünk a családdal, barátokkal, és ne sajnáljuk az időt, ha tanácsot kérnek tőlünk!

Bika: Felesleges kellemetlenség, ha valamilyen teher nyomja a vállunkat, ezért a héten rendezzük el azokat az ügyeinket, amelyeknek lezáratlansága nyomaszt. Különösen azért fontos most elvarrni a szálakat, mert gyors és életképes megoldásokat találhatunk még a legbonyolultabb ügy esetében is.

A terhek lerázásában a kommunikáció lesz a legnagyobb segítségünkre, mert a héten könnyedén teremtünk kapcsolatot a többi emberrel, ugyanilyen könnyen oldjuk meg a problémákat és tisztázzuk a félreértéseket.

Ikrek: A héten nagyon sokat javul a kommunikációnk, emiatt gyorsan megtaláljuk a hangot másokkal, függetlenül attól, hogy munkáról, anyagiakról vagy magánügyről van-e szó. A feladatainkkal jól haladunk, ráadásul marad energiánk és időnk, hogy másoknak segítsünk.

A következő napokban új munkametódust alakíthatunk ki, a sikereket pedig gyorsan elkönyvelhetjük. Most még az is előfordulhat, hogy arra mondunk igent, amihez eddig nem volt bátorságunk.

A héten új és igen kemény feladatba ugorhatunk bele, aminek hála megtanuljuk, hogy mit és hogyan kell csinál, majd a célt is elérjük. Csordultig leszünk energiával, ez pedig azt jelenti, hogy lehet, hogy valaki egy érdekes ajánlattal áll elénk.horoscoRák: Szakmai és magánéleti területen is sok lehetőséget kaphatunk az élettől. Készüljünk fel ezek elfogadására, hiszen pozitív változást, örömteli eseményeket teremthetnek. Lehet, hogy meg vagyunk elégedve az életünkkel, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehet fokozni a jót, vagy javítani egy-két dolgon.

A héten vegyük elő a félretett terveket, gondoljuk át azokat, majd válasszunk egyet, amit dolgozzunk át, majd valósítsuk meg! Ha úgy érezzük, hogy egyedül nem bírunk a feladatokkal, akkor kérjük a család, barátok segítségét, mert lesz, aki betársul mellénk.

A következő napokban különösen fontos, hogy csak abba öljünk időt és energiát napközben, ami valóban érdekel, előremutat, sikert hoz, esténként pedig mindenféleképpen pihenjünk, kapcsolódjunk ki!

Oroszlán: Vegyes hatásokra számíthatunk a következő napokban, amelyeken leszünk fenn, de lenn is. Most könnyen előfordulhat, hogy nem tudjuk, hogy merre kellene elindulnunk ahhoz, hogy tényleg jó legyen nekünk. Habár nem lesz felhőtlen a hét, mégis képesek leszünk mindig új lendületet venni ahhoz, hogy kimásszunk a gödörből.

Kedden és szerdán a szakmai életünkben adódhatnak nagyszerű lehetőségek, úgyhogy figyeljünk oda az eseményekre! Ha felkínálnak valamit, akkor arra csapjunk le! A héten különösebb erőfeszítést sem kell tennünk azért, hogy megvalósítjuk a kigondolt dolgokat. Csütörtökön és pénteken számítsunk arra, hogy le leszünk terhelve, az energiánk pedig gyorsan elfogy. Próbáljunk meg a lehető leggyorsabban feltöltődni!

Szűz: A héten rengeteg tervvel állhatunk elő, és olyan ötleteket vezethetünk fel, amelyekkel alaposan meglepjük a környezetünket. Emellett mások elképzeléséhez is hozzá tudunk tenni néhány kreatív ötletet, amiért sokat hálásak lesznek.

Használjuk ki a lehetőséget, mutassuk meg, hogy mire vagyunk képesek, mert erre az elmúlt időben nem volt sok lehetőségünk. Legyünk merészek, bevállalósak, álljunk ki mások elé, mert csak így találhatunk támogatókat. Külön jó hír, hogy a napok múlásával nem csökken az energiánk, sőt, még inspirálóbbak leszünk. A sok megoldandó feladat apránként felemészti az energiánkat, ezért jutalmazzuk meg magunkat kis dolgokkal!horoszkMérleg: A héten új lehetőségek szeretnék, ha kihasználnánk őket, úgyhogy vágjunk bele valamibe, ami eltér az eddigiektől, és ne törődjünk azokkal a hangokkal, amelyek le akarnak beszélni az álmaink megvalósításáról! Nyugodtan vállaljunk kockázatot, ugyanis a terveink lassan, de biztosan megvalósulnak, ami hasznot és eredményt hozhat.

ERRŐL TUDNIA KELL  Ide érdemes utaznod a csillagjegyed szerint

Ne felejtsük el az univerzum legfontosabb szabályát, tehát azt, hogy el kell engednünk a régi, már nem működő dolgokat ahhoz, hogy az új, jobb annak a helyére léphessen. Hagyjuk el a megakadt ügyeket, és törődjünk az új tervek megvalósításával, mert nem lesz akadály előttünk. Ha saját vállalkozást akarunk indítani, akkor itt a gyors cselekvés ideje!

Skorpió: Legbelül érezzük, hogy eljött a változás ideje, tanulnunk kellene, új tapasztalatokkal gazdagodhatnánk, elköltöznénk, esetleg bejárnánk a világot? Ha ilyen gondolatok járnak a fejünkben, akkor a héten érdemes iskolát keresni, beiratkozni egy tanfolyamra, megnézni egy képzést, de autodidakta módon is elmélyedhetünk egy témában, ami érdekel.

Ha látunk egy halvány esélyt a költözésre, külföldi útra, akkor ragadjuk meg a lehetőséget! Most nem kötelező, hogy az újdonságnak a szakmánkhoz vagy a tanuláshoz legyen köze. Mindegy, hogy mi felé nyitunk, mert a lényeg, hogy új dolgot engedjünk be a mindennapjainkba.

A következő napokban alkalmunk nyílik arra, hogy elsajátítsunk egy régebb óta vágyott ismeretet. Az álmunk megvalósítása közben számítsunk arra, hogy szerdán egy komoly anyagi döntést kell meghoznunk, ami esetében fontos, hogy okosan gondolkodjunk!

Nyilas: Könnyen előfordulhat, hogy egy váratlan, de különleges feladatot kapunk, amely rengeteg tapasztalattal gazdagíthat, ezért ne mondjunk nemet a kihívásra, mert nagy szükségünk van az új tudásra. Most nem érdemes kihúzni magunkat a feladat alól, mert szükséges az, hogy kipróbáljuk magunkat egy ismeretlen területen, hiszen a környezetünk csak így láthatja, hogy milyen tartalék, rejtett képesség van a birtokunkban.

A dolgaink napról napra jobban alakulnak, a különböző tennivalók között pedig remekül elnavigálunk. A hét második felében új vállalkozás, üzleti lehetőség, befektetés híre juthat el a fülünkbe, és azonnali választ követelhet tőlünk. Csapjunk le a lehetőségre, mert hosszabb távú, pozitív változásokat hozhat!HoroscopeBak: Hétfőtől szerdáig olyan ügyekre kell számítanunk, amelyek megnehezítik az életünket. Előfordulhat, hogy egy barátunk, családtagunk, kollégánk miatt fájdul meg a fejünk, vagy lehet, hogy ők traktálnak a saját problémájukkal, még akkor is, amikor láthatóan nyakig ülünk a feladatokban.

Ám tudni fogjuk, hogy ez nem véletlenül történik, ezért ne érezzük tehernek a szituációt, hanem inkább próbáljuk segítségül hívni a logikánkat, és készítsünk fontossági sorrendet, majd tartsuk ahhoz magunkat a feladatok elvégzése közben!

Emellett hallgassuk végig azokat, akik minket keresnek meg tanácsokért, hiszen mi a legkuszább szálak között is eligazodunk, és semmit sem hagyunk félbe. A héten sok csodálónk akadhat.

Vízöntő: Ha úgy érezzük, hogy megváltoztatnánk az életünket, szokásainkat, mindennapi sémákat, és belevágnánk az ismeretlenbe, akár úgy is, hogy azzal mindent kockára teszünk, amit már elértünk, akkor biztos, hogy találni fogunk ehhez lehetőséget, ám az égiek most nem támogatják a kockázatvállalást.

Ez főleg akkor igaz, ha messzire kellene mennünk a változásért. A héten nagyon könnyen belefuthatunk a hamis ígéretekbe, átverésekbe, sőt, az se kizárt, hogy valaki ellopja az ötletünket, hogy a sajátjaként valósítsa meg.

Ezt csak azzal kerülhetjük el, ha senkinek sem beszélünk a terveinkről, ne adjunk kölcsön pénzt, valamint kerüljük a hitelfelvételt! Ne hozzunk lényeges döntést a héten, hanem inkább maradjunk a várakozó álláspontnál, és engedjük magunkat inspirálni!career-horoscopeHalak: A hét első fele zsúfoltnak ígérkezik. Amellett, hogy folyamatosan mozgásban leszünk, még oda kell figyelnünk arra is, hogy mi miért történik. Most semmit sem vehetünk félvállról, az információkra pedig nagyon figyeljünk oda, mert sokszor a legapróbb dolog rejti a legnagyobb kihívást.

Járjunk nyitott szemmel és füllel, fektessünk több energiát a feladatokba, legyünk alaposabbak, mert a közeljövőben ez a hozzáállás fog megtérülni. Lehet, hogy nem a következő napokban, de a következő hetekben biztos, hogy jutalom formájában kapjuk vissza azt, amit most beáldozunk. A héten jól tesszük, ha ismerkedünk, új üzleti lehetőségeket kutatunk fel, vagy élünk az új munkaajánlattal, utazás lehetőségével.

(Forrás: life.hu)

Hozzászólás