Hét zseniális aranyköpés pornószínésznőktől, amiből tényleg tanulhatsz

34258

A pornószínésznők bámulatosan sok orális dologra képesek, többek között arra is, hogy odavágó, vicces és nagyon igaz bemondásokat toljanak – ha épp nincs más betolva, persze. Ezt a hét magvas aranyköpést (érted) nagyon érdemes elolvasni.

„Ha azt gondolod, hogy a fanszőrzet természetellenes vagy gáz, akkor nem vagy még elég érett ahhoz, hogy megérints egy vaginát”

– Stoya.

stoya20-608x405[1]

„Szerintem jó pár ember előbb ismeri fel a segglyukamat, mint engem”

– Bobbi Starr.

 

bobbi-608x404[1]

 

„Amit valaki lealázónak, gusztustalannak és rossznak lát egy nő számára, attól talán néhány nő gyönyörűnek és erősnek érezheti magát.”

– Sasha Grey.

sashagrey6-608x759[1]

 

Akitől van még egy kedvenc (immár szó szerint) magvas aranyköpésünk:

100429174259_581-608x380[1]

 

„Szerintem minden nőnek ki kéne próbálnia a kettős behatolást legalább egyszer az életében. Nagyon intenzív élmény, még akkor is, ha egy dildóval és egy emberrel csinálja, vagy két dildóval magának.”

– Joana Angel.

tumblr_ngnmasEnEN1qbz6f6o1_1280-608x405[1]

„Az emberek mindig azt mondják: A legintenzívebb, extrém mocskos dolgokat műveled és mégis olyan egyszerűnek tűnik, ahogy csinálod. Bármikor, ha valaki rácsap a seggemre, vagy megpofoz, mosolygok.

– Belladonna.

belladonna-608x280[1]

 

 

„Egy dolgot csodálatosnak találok a pornóban, és az az, hogy a nők nem csontsoványak, hanem igazi nők. A pornósztárok nem éheztetik magukat. Egy pornószínésznő azt gondolja: Ha benyomom ezt a sajtos sütit az pont a seggemre fog rakódni, úgyhogy több segg-pornóra fognak felkérni. És igazából a szupervékony lányok kevésbé keresettek, mert a pornónézők azt akarják látni, ahogy rezeg a test. Húst akarnak látni, valamit, amibe bele lehet markolni, amit szívesebben ki is nyalnának. Tudod, nem akarom beletemetni a fejem valakinek a csontos seggébe, mert fájni fog, vágod?”

– Bobbi Starr.

 

bobbistar[1]

 

„Nagyon élvezem a pornó performansz jellegét. A legjobb szexjelenetek számomra egyenlőek a költészettel és úgy gondolom, hogy a szexualitás művészi forma lehet. Sasha Grey mindig azt mondta, hogy ő egy előadóművész, és én is így szeretek gondolni magamra.” 

– Kimberly Kane.