Mi vár ránk a következő hetekben?

horoscope2

Az új évszakkal együtt beköszönt a döntő fordulatok ideje. A csillagjegyek között lesz, aki számára minden úgy alakul, ahogy eltervezte, de másokra olyan események várnak, amelyekre soha nem gondolt volna. Ha sikerül megfelelni a kihívásoknak, akkor a siker se marad el szeptemberben.

Kos: Szeptember elején a pánik, idegeskedés, figyelmetlenség, hirtelen támadt viták nehezíthetik meg az életünket. A kellemetlen hatások miatt jobb lesz, ha nem kezdünk bele komoly dolgokba, mert a végén rosszul jönnénk ki belőlük.

A jelentős döntéseket halasszuk a hónap közepére, mert csak így járhatunk jól, hiszen ekkor már érzelmileg is pozitívabbak lesznek a hatások. Szeptember második felében a szerelem is megtalálhat, ha eddig nem tette meg. Készüljünk fel a nagy változásokra!

Bika: Szeptember első felében ráléphetünk arra az ösvényre, amely fejlődéshez, sikerhez vezet. Ezt a lehetőséget semmiféleképpen se szalasszuk el, mert nem tudhatjuk, hogy mikor lesz hasonlóban részünk. Az erőnket és az energiánkat ne pocsékoljuk el felesleges dolgokra, mert ezekre szükségünk lesz a nagy fordulatuknál!

Semmivel se siessünk, hanem alaposan gondoljunk végig mindent. A pénzügyek terén komoly döntést kell hoznunk, ezért ehhez kérjünk tanácsot a környezetünktől! A szerelem terén változékony lesz a szeptember. A pozitív és negatív események miatt fontos lesz a megfontoltság.

Ikrek: Megszaporodnak az elvégzésre váró feladatok szeptemberben, ráadásul le kell csapnunk a semmiből felbukkanó lehetőségekre. A hónap közepén komoly változás állhat be az életünkbe, és nincs kizárva, hogy ez az anyagi helyzetünkre is pozitívan fog hatni.

A szerelemben kellemes csalódásra számíthatunk. Ha már van párunk, akkor az érzelmeink elmélyülhetnek. Szingliként a hónap második felében jelenhet meg valaki. 24-e körül szinte minden a feje tetejére áll körülöttünk, úgyhogy legyünk szemfülesek!

Fall Transition

Rák: Hatalmas változásokra kell számítanunk szeptemberben. Az önértékelésünk erősebb lesz, céltudatosabbnak fogjuk érezni magunkat, és nyitottabban állunk hozzá az élethez. Emellett új barátokat is szerezhetünk, tehát minden tökéletesen alakul az ősz első havában.

Költözés, állásváltoztatás, vállalkozás elindítása esetén a 7-től 14-ig tartó időszak lesz a legideálisabb, mert ez egy igazán szerencsés időszak lesz a számunkra. Az egészségünk érdekében kerüljük az idegeskedést, túlterheltséget!

Oroszlán: A szeptember tele lesz meglepetésekkel, ami elsősorban a munkában és a karrierben várható. Az ősz első havában számíthatunk arra, hogy sikerül feljebb lépni a ranglétrán, a tetteink és ötleteink pedig segítenek, hogy sikert arassunk.

Míg a munkában sok jóra számíthatunk, addig a magánélet már nem lesz ilyen fényes, mert vitákat, kisebb kellemetlenségeket szülhet az, hogy olyan sokat akarunk adni a párunknak, hogy ő már túlzásnak érzi ezt.

Próbáljuk meg kicsit visszafogni magunknak, és ügyeljünk arra, hogy ne essünk át a ló túloldalára! Szeptemberben az erőnket, energiánkat a lehető legmegfelelőbb helyen vessük be. Figyeljünk a helyes irányra, és arra, hogy ne lépjük át a határokat! A szerelemben a romantika, a szenvedély, az önzetlenség kapja a főszerepet, de eközben tartsuk észben, hogy könnyen a pad alatt találhatjuk magunkat ha túl sokat várunk el a kedvesünktől!

Szűz: Szeptemberben komoly sikert hozhat a pénzügyek és a karrier terén, ha felhasználjuk a bennünk rejlő lelkesedést, kreativitást és elkötelezettséget. Az ősz első havában sikerülhet pontot tenni egy régi ügy végére. Ha lesznek fennakadásaink, akkor azokat olyan könnyen vesszük, hogy az kellemesen meglep.

Az érzelmi életünkben harmónia, idill köszönt be, ezt pedig használjuk ki, mert nem tudhatjuk, hogy mikor ismétlődik meg ez a légkör. Az egészségünkre jobban kellene figyelnünk, mert nagy a betegség, baleset valószínűsége. Szeptemberben nagyon figyeljünk oda magunkra és a testünk jelzéseire!

fall

Mérleg: Jól tesszük, ha különösen odafigyelünk a külvilágból érkező jelekre, mert a szeptember rengeteg hirtelen érkező szituációval lep meg. Jó hír, hogy megbízhatunk a megérzéseinkben, mert segíteni fog megkülönböztetni egymástól a jót és a rosszat.

Akkor érhetünk el igazán fényes sikert, ha képesek leszünk a másokkal való együttműködésre, alkalmazkodásra, és segítséget kérünk, ha erre van szükségünk. Az anyagiak a hónap elején kapnak nagy hangsúlyt, ezért a tettek előtt fontos lesz az összpontosítás, alapos átgondolás.

A szerelemben pozitív változások örvendeztethetnek meg, főleg a hónap végén. Ha szinglik vagyunk, akkor megtalálhatjuk az igazit. Amennyiben van párunk, akkor olyan mérföldkőhöz érkezünk, ami nagyban meghatározza a jövőt.

Skorpió: Különleges és szenzációs hónappal köszönt be az ősz. Habár szeptember első hetében hangulatingadozás gyötör, és nehézség is akad, mégse lesz okunk a panaszra, mert ez a helyzet csak átmeneti.

A munka és a magánélet területén használjuk ki a kreativitásunkat, rugalmasságunkat, amíg nem múlik el a nehezebb időszak! Fontos, hogy odafigyeljünk az egyensúlyra, és ne kövessük el azt a hibát, hogy az élet egyik területére több energiát fordítunk, mint a másikra, mert ellenkező esetben csalódás érhet.

Az ősz első havában különösen fontossá válik a családi kötelékek ápolása, ezért próbáljunk többet törődni a közvetlen családtagokkal, szervezzünk velük közös programot, menjünk együtt kirándulni, vacsorázni!

Nyilas: Békés, harmonikus, vitáktól mentes, sikeres, szerencsés szeptember vár ránk. A kreativitásunk és a gondolkodásunk fejlődik, ennek eredményeként pedig jobbnál jobb ötleteink támadhatnak, amelyek valóra váltásával előrébb juthatunk az életben. A pénzügyeink is javulnak, rendeződnek.

Az ősz első hava a döntésekről fog szólni. Az érzelmek terén olyan komolyra fordulhatnak a dolgok, hogy az egy életre szóló eredményt hozhat. Ha van párunk, akkor megtörténhet az eljegyzés, esküvő, gyerekvállalás.

Éljük meg igazán ezeket a pillanatokat, hiszen soha vissza nem térő alkalmakról van szó. Amennyiben még szingliként élvezzük az életet, akkor már 5-e után betoppanhat a szerelem az életünkbe.

horos

Bak: Jó és rossz egyaránt várható az ősz első havában, ám ez ne keserítsen el, mivel még így is több szempont szól amellett, hogy szerencsésnek érezzük magunkat, mint ellene! Ezt a Jupiternek köszönhetjük, mert sok kellemetlenségtől fog megkímélni.

Szeptemberben belevághatunk a régóta halogatott ötletek, dolgok megvalósításába, és elérhetjük velük a hosszú távra szóló sikert. Tartsuk észben, hogy minél előbb végezzünk a különböző feladatokkal, mert akkor a jutalmat is gyorsan bezsebelhetjük!

Az érzelmek területén most elkerülnek a nagy változások, főleg akkor, ha van párunk. Ha szinglik vagyunk, akkor csak a hónap utolsó napjai hozhatnak egy komolyabb változást, ami alaposan felboríthatja az eddig megszokott életünket.

Vízöntő: A szeptember bővelkedni fog az izgalmakban, kellemes hatásokban, pörgésben, mozgalmasságban, ami azt jelenti, hogy rengeteg feladat várja, hogy megvalósítsuk. Az életünkbe most jött el a változás kora, úgyhogy bátran vessük bele magunkat! Most lehet szó költözésről, új állásról, tanulmányok folytatásáról, vállalkozás indításról, vagy bármiről, amit már régebb óta terveztünk.

Az ősz első havát használjuk fel arra, hogy csak rólunk és a magunk elé kijelölt cél eléréséről szóljon! Ha sikert akartunk, akkor büszkék lehetünk magunkra, ráadásul a környezetünk elismerésére is számíthatunk.

Szeptember végén az anyagi biztonság lesz a legjelentősebb kérdés az életünkben. A következő hetekben érdemes lenne felhasználunk a szerencsénket arra, hogy valami olyasmit teszünk, ami ennek az ügynek a végére is pontot tenne! A szerelemben nincs miért aggódnunk, mert 8-a után a Vénusz fog támogatni.

Halak: Mondjunk köszönetet a Jupiternek, mert nélküle aligha lenne ennyire pozitív a szeptemberünk! Az ősz első havában végre megvalósíthatjuk a régóta dédelgetett vágyainkat, álmainkat.

Szeptember második felében a munkában, a magánéletben, a pénzügyekben, de még az egészség terén is sikert érhetünk el. Igazán mázlistának érezhetjük magunkat, úgyhogy fontos, hogy a hónap minden percét kihasználjuk!

Ha van párunk, akkor ideje elköteleződni mellette. Szingliként az ősz eleje, de főleg a 24-i nap utáni napok hozhatnak változást. Szeptemberben új munkát kaphatunk, de a költözés is megvalósulhat, ám mindebből csak akkor lesz valami, ha résen leszünk, és gyorsan lecsapunk a lehetőségekre!

(Forrás: life.hu)

Hozzászólás