Thomas Beatie, a most 42 éves férfi már három gyermeknek adott életet úgy, hogy feleségének előzőleg kivették a méhét, így nem adatott meg neki ez a kiváltság. Thomasnak viszont igen!

Thomas első feleségének, Nancynek kivették a méhét, ezért nem vállalhatott már gyermeket, hiába akarta volna. Thomas előzőleg férfivé operáltatta magát, de méhe megmaradt, így képes volt kihordani a tervezett gyerekeket. Próbáltak nyugalomban élni, de nem tudták Susant, Austint és Jensent békében nevelni, hiszen sokan támadták őket, és még a hatóságokkal is azon vitáztak, hogy ki is a gyerekek apja… Később pedig anyagi gondok miatt is nehéz lett életük. A sok probléma miatt tönkrement a házasságuk és elváltak.

ferfi-3

A férfi egy ideig egyedül élt, majd gyermekei igazgatójával ismerkedett meg, Amber Nicholssal, aki igent is mondott a lánykérésre, így összeházasodtak Thomassal. Mivel Thomas időközben kivetette méhét, ezzel is egy lépéssel közelebb kerülve teljes férfivá válásához, ezért Amberrel tervezett babájukat már “csak” a nő szülheti meg. Első lépésként embriókat ültettek be neki, de a hírek szerint nem tapadtak meg. A próbálkozásokat pedig nem adják fel…

ERRŐL TUDNIA KELL  Ez itt egy élettelen lány feje… meghökkentem, amikor megláttam az egész testét!

Thomas bevallja, hogy gyermekeinek nagyon nehéz volt megküzdenie az élettel, sok megpróbáltatáson vannak már most túl. Sokáig azt hitték, hogy a kislány gyerekekből idővel fiúk lesznek és nehezen tudtak különbséget tenni ki fiú, ki lány. Mikor idővel annyira megnőttek a gyerekek, hogy megértették, amit apjuk elmagyarázott nekik, többek között saját magáról és az operációjáról, akkor megnyugodtak. Tisztában vannak már azzal, hogy ez nem mindenkivel történik meg…

ferfi-4

 

Kislányukból egy igazi nőcis kislány vált, a fiú pedig már engedte levágatni a haját és azóta autókkal, robotokkal, katonákkal, azaz igazi fiús játékokkal játszik.

Thomas Beatie, a most 42 éves férfi már három gyermeknek adott életet úgy, hogy feleségének előzőleg kivették a méhét, így nem adatott meg neki ez a kiváltság. Thomasnak viszont igen!

 

 

Nancyvel, első feleségével és gyermekeikkel

ferfi-1

 

 

 

 

Új feleségével, Amberrel és a gyerekekkel

ferfi-2

Hozzászólás