Halálra itta magát, a hullaházba magához tért, majd visszament bulizni

1037

Napokkal korábban elkezdte búcsúztatni az óesztendőt egy orosz férfi.

 

A buli annyira jól sikerült, hogy a hullaházban ébredt. Miután magához tért, azonnal visszament piálni – írja a Russia Today.

 

568511fbc461884b4b8b4569

 

Barátai riasztották a mentőket, akik a helyszínre érve megállapították, hogy szó szerint hullára itta magát. A halottasházban azonban kiderült, hogy a diagnózis kissé elhamarkodott volt. A férfi a hűtőkamrában tért magához – csak azért nem egy tepsiben, mert az intézmény aznap éjjel telt házas volt, így a testeket a földre fektették. A sötétben tapogatózni kezdett, de csak egy valódi halott jéghideg lábát ért el. A hullaház munkatársai rémült ordítozására figyeltek fel, és szabadították ki.

A fickó nem sokat vesztegette az időt. Az élők sorába visszatérve rögtön a félbehagyott buliba sietett, ahol a haverok épp az ő emlékére ittak. Az ismerőse, aki ajtót nyitott neki, sokkot kapott és elájult.

A megemlékezés rögvest újjászületésnappá alakult át, és a jóbarátok ott folytatták, ahol pár órával azelőtt abbahagyták.

Az eset az orosz Távol-Kelet legkeletebbi és legtávolabbi régiójában történt, ahol a vodkázáson kívül túl sok szórakozási lehetőség valószínűleg nincs, hiszen mindössze 35 ezren laknak egy négyezer négyzetkilométeres területen.

Hozzászólás