Egész évben arra a pillanatra várunk, amikor búcsút inthetünk a kollégáknak, összecsomagoljuk a bőröndöt, és kulcsra zárjuk a lakásunk ajtaját. Egy évben legalább egy hét mindenkinek jár. A szabadság élményekkel, és energiával tölt fel!

kirandulas-hotel

Ha megérkezünk a csillogó-villogó szállodánkba, egy dolgot ne felejtsünk. Mielőtt kipakolnánk, és hátra vetnénk magunk a kényelmes ágyon, ellenőrizzük a szobát. Sok esetben előfordul, hogy a szállodai szobában poloskák hada rejtőzködik.

Az alábbi videóból megtudhatjuk, hogy melyek a veszélyes sarkak, vagy zugok. Soha ne tegyük egyből az ágyra a táskáinkat, bőröndjeinket, hiszen itt könnyen belemászhatnak a poloskák, így akár haza is vihetjük őket. Tegyük a fürdőkádba, vagy a zuhanyzóba a táskákat, becipzárolva, egészen addig, amíg alaposan át nem vizsgáljuk a szobánkat.

ERRŐL TUDNIA KELL  Fogkrémmel kente be a kezét, majd bekötözte! Meg fogsz lepődni, miért tette ezt!

Először fogjunk egy elemlámpát, és vizsgáljuk át a sötétebb sarkakat, mint például az ágy támláját, és az egész keretet. A poloskák leginkább a repedésekben, és szűk nyílásokban szeretnek elbújni. Nézzük végig a matrac varratait, mert ezeket is imádják, hiszen számukra ideális hely a rejtőzködéshez.

A takarókon, és párnákon levő apró vérfoltok a legárulkodóbb jelek. Ha ilyeneket látunk, rögtön jelezzük a személyzetnek. Ezután húzzuk ki a fiókokat, és nézzük meg a szekrény polcait is alaposan. A legkisebb repedéseket is alaposan vizsgáljuk át, hiszen ezeket a helyeket imádják. A poloska jelenléte nem függ a szálloda csillagainak számától. Lehet akár ötcsillagos is, de mégis lapulhatnak a szobában poloskák.

Legyünk óvatosak, és jelezzük, ha bármi gyanúsat észlelünk.

Hozzászólás