Ha nem kedveled az orált, kövesd ezt a 4 lépést és a pasid sosem kéri többet!

27794

Ha nem kedveled az orális szexet, imádni fogod a következő technikát. Kézzel ugyanolyan élvezetet nyújthatsz a pasidnak. Egy-két apró trükk, és lehet, hogy eztán nemcsak azt kéri majd, hogy szájjal kényeztesd.De ne ronts ajtóstól a házba, kezdd lassan és gyengéden.

620x0 (2)

1. Mámoros előjáték

Először csókold meg lágyan és érzékien, ne csak a száját, a nyakát is. Majd lassan érintsd meg a combját ruhán keresztül. Simogasd, közelíts a péniszéhez, de még ne érj hozzá!Ha látod rajta, hogy már alig bírja, kezdd masszírozni az ágyékát, de még mindig nadrágon keresztül. Amikor már zihál és nyög, lassan elkezdheted kigombolni a nadrágját.

Csúsztasd a kezed az alsónadrágjába és markold meg. De még mindig nem kell sietned. Csak lassan, érzékien!

2. Használd mindkét kezed

Sokan hajlamosak megfeledkezni arról, hogy kézzel milyen változatos gyönyöröket adhatnak partnerüknek, ezért leragadnak egyetlen technikánál. Egyszerűen csak egy kézzel, ugyanabban a tempóban, míg a pasi elér a csúcsra.

620x0 (3)

Az sem rossz technika, csak mindig unalmas. A legjobb, ha a  váltogatod a kezeidet, mert így különböző területeken és változatosan éri a stimuláció a nemes hímtagot. Ha összekulcsolod az ujjaidat, lágyan a tenyeredbe szoríthatod a péniszt. Mozgasd lazán fel és le, majd szoríts össze!

3. Labdajáték

A herék nagyon érzékenyek, ezért óvatosan kell velük bánni. De ez nem jelenti azt, hogy nem nyúlhatsz hozzájuk. Jó alkalom a kezed pihentetésére, ha kicsit ha lágyan cirógatni kezdet a golyókat. Használhatod a körmeidet is, cirógasd, de csak gyengéden.

620x0 (4)

4. Foglalkozz a csúcsok csúcsával

A pénisz legérzékenyebb pontja a hegye. Itt fut össze az összes idegvégződés. Érdemes tehát ennek a területnek is figyelmet szentelni.Formázz kis O-alakot a hüvelyk- és a mutatóujjaddal, helyezd a pénisz tetejére és kezd húzogatni, de csak minimálisan, szinte csak egy, majd két centit mozduljon fel és le.

Örömtelibb és kéjesebb lesz az élmény, ha valamilyen síkosítót is bevetsz a műveletbe. Nyald végig hosszan, széles nyelvvel a tenyeredet, így használd a kézimunkához:

mindjárt jobban esik a férfinak a kényeztetés!

De használhatsz a pénisz izgatásához masszázsolajat, vagy direkt erre a célra készült síkosítót. Jobban csúszik így a lényeg, és a hőérzet változása külön gyönyört ad a kéjvágytól felhevült hímvesszőnek.