Nagyon sokan félnek beülni a liftbe, ugyanis abban a pillanatban, ha kisebb zárt térbe kerülnek, szervezetük heves pánikreakcióba tőr ki. A klausztrofóbia ma már sajnos kezd népbetegségnek számítani.

 

 

liftes-szivatas

 

Az alábbi felvételen egy liftben készült rejtett kamerás felvételt láthatunk. Na, aki egy kicsit is ijedősebb, vagy klausztrofóbiás, annak egészen biztosan nem lett volna vicces az a helyzet.

Az ötlet kitalálói 4 LCD-monitort szereltek fel a lift üveges falára. A mit sem sejtő utasok pár másodperccel az indulás után hirtelen katasztrófa-szerű hangokat hallottak. Amikor pedig kinéztek a lift “üveges” falán, füstölést, szikrázást láttak. Azt gondolták valami történt a lifttel, azt azonban nem is sejtették, hogy ezeknek a képeknek semmi közük nincs a valósághoz.

A monitoron vetített képektől egyesek teljesen pánikba estek. Amikor végre kinyílt a liftajtó, és szembesültek, hogy csak egy átverés áldozatai voltak, nagy kő esett le a szívükről. Nem szerettem volna egyikőjük helyében sem lenni, az biztos.

 

Hozzászólás