Ha ezen férfitípusokba tartozik a pasid, nem fog működni a holtodiglan holtomiglan!.

2012

Az első típus az, aki mindig a kedvenc bárjában vagy klubjában lóg. Tiniként vicces elfoglaltság volt ott stírölni a lányok fenekét, rázni a fukszot a haveroknak, de az éretlen hedonista szerep egy kor után már inkább ciki. Nincs rá garancia, hogy melletted változtatna ezen a szokásán, amíg még ráadásul feszültséget is generálhatna köztetek. Inkább keress egy olyat, aki hajlandó felnőni veled.

201510205-ferfitipus-akikhez-egyaltalan-nem8

A második típus az örök agglegény, aki félévente elhinti neked a házasság gondolatát, csak hogy biztosan ne farolj ki a kapcsolatból. Persze mondatai mögött egy csöppnyi szándék nem áll és csak azt tudja, hogy nem akar egyedül maradni, mást nem. Menj hozzá egy olyan férfihoz, akivel hosszútávon tudsz tervezni.

A harmadik típust örökké el kell(ene) tartanod és a hátadon cipelned: egyszerre lennél a szeretője, az anyja, a pénztárcája és a takarítónője. Olyan pasit keress inkább, akinek van egzisztenciája.

A negyedik típus elhiszi magáról, hogy ő a világ közepe, minden nő őt akarja, miközben te szürke kisegérként kullogsz mellette – szerinte. A bókolás sosem okoz neki gondot, csak épp nem a te irányodba. Válaszd inkább azt a férfit, aki pontosan tudja mekkora kincs vagy és ezt állandóan a tudtodra adja.

201510205-ferfitipus-akikhez-egyaltalan-nem4

Az ötödik típus azért vesz feleségül, mert muszáj. A családi nyomás, a kapuzárási pánik külön és együtt is közrejátszanak nála és a kötelességeinek is eleget akar tenni. Veszélyes játék, hiszen zsákbamacska a helyzet, de még akár jól is elsülhet.

(forrás: life)