Ha erre a két dologra odafigyelsz, sikítani fog a csaj a gyönyörtől!

9607

Az örök, és a férfiak szá­mára meg­vá­la­szo­lat­lan kér­dés: Mi kell a nőnek az ágy­ban? Nem is gon­dol­nád, hogy a vá­lasz mennyire egy­szerű. Tudd meg a tit­kot, és légy min­den nő álma!

Mit akarnak a nők az ágyban? Romantikát, gyengédséget, vadságot, meghittséget vagy új, izgalmas kalandot, helyszíneket? A kérdést sokan nehezebbnek és reménytelenebbnek tartják, mint egy új, az emberek számára élhető bolygó felfedezését. A válasz azonban egyszerű. A nők két alap dolgot szeretnének az ágyban. Nem nagy ördöngösség, csak figyelj! Nyert ügyed lesz!

620x0 (4)

1. Magabiztosság

Ha egy nő élvezi az együttlétet, annak biztos jelei vannak. Kéjesen nyög, elveszíti a fejét, és nagyon aktív az ágyban, nem fekszik, mint egy darab fa.

Ha nagyon csendes és inaktív, meglehet, hogy annyira nem izgattad fel, és valamit rosszul csinálsz.

Az igazság az, hogy a nők igazán nem is a technikára vágynak, sokkal fontosabb számukra a magabiztosság.Légy határozott, akard az egész testét és lényét. Kívánd és kényeztesd minden porcikáját. Ha azt érzi, megőrülsz tőle, ő is megőrül majd tőled, és olyan szenvedélyes lesz, mint még soha.

2. Ne rohanj! Légy türelmes!

620x0 (5)

Sok pasi csak az orgazmusra koncentrál. A lényeg, hogy minél hamarabb eljussanak és eljuttassák a nőt a csúcsra. Azonban ezzel az igyekezettel sokszor csak rosszabbat érnek el. A nőnek időre van szüksége, a rohanásban csak unatkozni fog, és egyszerűen elmúlik a vágy. Ne légy önző! Ne spórold el az előjátékot, és adj minél többet, mert akkor többet is fogsz kapni. Élvezd az együttlét minden egyes pillanatát, adj időt a szenvedélynek.