Ha betartod ezeket a szabályokat, átélheted életed legnagyobb orgazmusát!

1513

Egy átlagos női orgazmus 5-30 másodpercig tart. Ha viszont ezeket a lépéseket betartod, akkor a megszokottnál jóval hosszabb orgazmusban lehet részed. És miért is hagynád ki annak esélyét, hogy ezt a varázslatot akár 1 percnél is tovább éld át…

1. Légzés

A szakemberek szerint minél gyorsabban lélegzel, annál gyorsabban éled át az orgazmust. Tehát ha lassítod a légzésed, akkor az élményt is elnyújthatod. A tökéletes élményhez hangold össze saját légzésed párodéval! Helyezzétek egymás szívére tenyereteket és figyeljetek egymás pulzusára, légzésére.

Olyan összhangba kerültök ezáltal, mely egészen új és intenzív élményt ad majd nektek.

620x0 (30)

2. Érintés

Az erős és hosszú gyönyörrel járó élményért építsetek be az előjátékba egy masszázst. Síkos olaj segítségével járjatok be egymáson minden erogén zónát, a masszázshoz vessétek be kezeteken túl mellkasotokat, hajatokat, hasatokat is – csak a fantáziátok szab határt az izgató és kéjfokozó ráhangolódásnak.

620x0 (31)

3. Hang

A hang tulajdonképpen olyan a testnek és léleknek, mint egy belső masszázs. Súgjatok egymás fülébe, engedjétek szabadon sóhajaitokat és nyögéseiteket. Próbáljátok ki azt, hogy orális kényeztetés közben, mialatt nyelveteket és ajkatokat használjátok, néhány nyögéssel vagy rövid dúdolással okoztok extra vibrálásthangotok segítésével a másik nemi szervén. Fantasztikus élményt fog okozni.

620x0 (32)

4. Belső izmok

A hüvelyfal összehúzása a mindkét fél számára olyan pluszt biztosít, mely növeli és meghosszabbítja a gyönyört. Ha ezalatt a férfi is meg-megmozgatja péniszét a vaginában, akkor az öröm intenzívebb lesz, mint valaha.

(forrás: ripost)

Hozzászólás