Ha a vágyak izzanak, ne törődj semmivel avagy szex bárhol, bármikor

2221

Van az úgy, hogy elkap titeket a vágy és alig várjátok, hogy végre ágyba kerüljetek. Bár azt mondják, a türelem rózsát terem, jó hírünk van: nem kell magatokat visszafogni! Ha a józan észt sutba dobva estek egymásnak, mindennél forróbb szexcsata vár rátok bárhol és bármikor!

1. Hagyd a vacsorát, majd rendeltek pizzát!

b3a364884e5f8fa9d7a1dd571f3d862e23c45bd9

Egy hosszú nap után hazaérsz és a kedvesed épp a konyhában sürgölődik. Megcsókolod, visszacsókol és már csak arra tudtok gondolni, hogy leég a serpenyő? Hadd égjen! Ki mondta, hogy el kell jutni a hálószobáig? Ha a blansírozás helyett inkább a csókolózást folytatjátok, meg fogsz lepődni, mennyi felfedezetlen hely van a konyhátokban! Mondjuk ne a tűzhelynek döntsd, ha lehet, de a pult, az asztal vagy a székek mind-mind arra várnak, hogy kipróbáljátok őket! Az étkezőszékek strapabíróak és nincs karfájuk: szinte arra tervezték, hogy a kedvesed ölében lovagolj!

2. Uncsi a vendégség? Fel fogják találni magukat!

65a07c4cb8b7a998a7fbc97a9f50eb75b42b82a0

A haverok nálatok nézik a meccset, de hiába fújták le a mérkőzést, ők még folytatnák a sörözést. Hát folytassák! Te csak szólj a kedvesnek, hogy jöjjön a hálóba, mert valamit le kell venni a felső polcról: ha már bent van és te a pólódat ledobva elé térdelsz, nem szabadul többet. Sietni nem kell – mindegy, hogy 10 percre vagy fél órára tűntök el, csak arra figyeljetek, hogy minél kevesebb hang szűrődjön ki a légyottból:  direkt zavarba hozni még a tapintatlan vendégeket sem kell. A lebukás veszélye és a szerelem hangjainak visszafojtása viszont úgy megfűszerezi az együttlétet, hogy azt megemlegetitek!

3. Haverokkal töltött hétvége? Töltsd fel előtte!

93de03fbe3c1169641f8b473bd0e778c08beb2f9

Bármennyire is tombol a szerelem, minden kapcsolatnak jót tesz, ha néha külön töltötök pár napot. Ha vidéki pecatúráról vagy legénybúcsúról van szó, örülj neki, de gondoskodj arról, hogy az esze rajtad is járjon közben! Amikor munka után hazaugrik a csomagjáért, várd a hálóban egy szál mosolyban: amikor belép és meglát, garantáltan lesz még egy kis ideje indulás előtt. Ha igazán fűt a vágy, a szex utáni zuhany közben még duplázhattok is egyet: egész hétvégén nem megy majd ki a fejéből a látvány, ahogy a kád szélébe kapaszkodva élvezed a testét!

(forrás: ripost)