Fordulópont következik: lezárul a 9-9-9-es számmisztikai ciklus az életünkben!

4140

A számmisztika szerint hamarosan eljön egy fontos életciklus lezárásának időpontja, amely 2016. szeptember 9-én következik be. 2016 a 9-es számjegy éve, mivel 2+0+1+6 = 9, és ott van a szeptember, ami az év 9-ik hónapja, és 9-ik napon lesz ez az életszakasz lezárulás.

8727078400_69c359b90d_z

Ilyen fontos dátum csak minden 9-ik évben van. Legutóbb 2007-ben volt, és a következő 2025-ben lesz.

Ez az időszak most azért nagyszerű, mert képesek vagyunk bármilyen negatív karmikus energiától megszabadulni, amely az elmúlt 9 év során felhalmozódott bennünk.

Éppen ezért most egy olyan érzelmi tisztítókúrán esünk át, ami megviselheti a szervezetünket, a lelkünket amely összefüggésben van az elfojtott félelmeinkkel, a stresszel, idegességgel, kimerültséggel. Éppen emiatt a napokban gyakran eltávolodunk majd a szeretettől, az együttérzéstől, a megbocsátástól és a békétől, és azoktól az emberektől, akik agresszívek, csalók, kritikusok, előítéletesek.

Ezektől a káros érzésektől, energiáktól minél hamarabb meg kell szabadulni, mivel a következő 9 éves periódust a lehető legtisztább lappal érdemes indítani.

A 9-es szám az utolsó számjegy a 0–9-es sorban, ezért minden, előtte szereplő szám energiáját magában hordozza, így benne van a kezdet, a közép, és a vég. És mivel az utolsó számjegy, ezért az energiái gyakran vonatkoznak a lezárásra, és egyben arra is, hogy felkészítsenek az új és érdekes kezdetekre.

Az egyértelmű, hogy ahhoz, hogy új energiákkal induljunk neki a következő 9 éves ciklusnak, magunk mögött kell hagynunk a régi és káros energiákat.

A 9-es szám egy spirális szám, hiszen ha egy műveletben szerepel, akkor mindig visszatérünk hozzá, például 9 szorozva 7-el az 27, és 2+7 = 9.

A számmisztikában ha egy darab 9-essel találkozunk, akkor az életünk egy területének lezárására és újrakezdésére vonatkozik, ha viszont három 9-es fordul elő, akkor az energia vibrációja megnő, és sürgősen ki kell zárni a negatív energiaforrásokat az életünkből.

A 9-9-9 üzenete nem csak a negatív szerelmi szálak lezárást célozza, hanem bármilyen negatív érzelem, testi vagy lelki sérülés esetén lépni kell, és meg kell szabadulni ezek bomlasztó, ártó hatásoktól.

2016. szeptember 9-ig ki kell ürítenünk a lelki szemetesládánkat, mert ha ezt nem tesszük meg, a negatív élményeinket tovább fogjuk cipelni a következő 9 év során is, aminek nagyon káros, bénító következményei lehetnek.

A 9-9-9 energiája elhozza számunkra az igazság és a tisztaság pillanatát, amikor őszinték lehetünk magunkkal szemben, és ennek eredményeképpen rátalálhatunk a szeretetre, a békére és boldogságra.

Tudatában kell lennünk annak, hogy tetteinkért felelősséget kell vállalnunk. Így azzal kapcsolatban is, hogy milyenek a társas, emberi kapcsolataink, mert ha olyan személyekkel vagyunk körülvéve, akik lerombolják az önértékelésünket, kritizálnak, érzelmileg manipulálnak, az a mi hibánk is, ezért meg kell találni a megfelelő módszert, aminek segítségével úrrá tudunk lenni a helyzeten.

Fontos kiemelni azt is, hogy az intuíciónak, az érzelmi iránytűnek nagyon fontos szerep jut abban, hogy ezekben a napokban meg tudjunk szabadulni a negatív érzésektől, emlékektől, gyötrődésektől. Hallgassunk a belső hangokra, hogy mit szeretnénk valójában elérni, milyen életre vágyunk a következő 9 évben.

A 9-9-9 es számsor angyali üzenettel is bír, amikor spirituális útbaigazítást kapunk odaföntről.

Ha bízunk a 9-es ciklus tisztítóerejében, akkor életünk pozitív változásokon fog keresztül menni, és megtaláljuk a helyünket a világban. Kezdjünk neki a lelki nagytakarításnak még ma!