Fokozd az élvezetet! Próbáld ki még ma ezeket a szexpózokat!

2167

5 pózt mutatunk, amitől olyan szexben lesz részed, amitől a szomszédok sárgulni fognak az irigységtől! (Mert az örömödet valószínűleg ők is hallani fogják…)  A női orgazmus titkáta csikló körül kell keresni: ezekben a testhelyzetekben fértek hozzá a legkönnyebben szeretkezés közben.

1. Szemtől szemben

620x0

Pattanj az ölébe! Ez nem a klasszikus cowgirl-pozícó, mert itt a fiú is ül: az öletek így még több ponton dörzsölődik egymáshoz.

Ha fokoznád: Dőlj hátrébb és támaszkodj a fiú térdére: így még erősebben tud a csiklód az ágyékához érni.

2. Ugró béka

620x0 (1)

Helyezkedj négykézláb, majd tedd le a fejed: a csípőd vonala legyen magasabban a válladnál. Ez az egyik legjobb póz a G-pont eléréshez, de a csiklóhoz is tökéletes hozzáférést biztosít – újra hálát adsz majd az evolúciónak, hogy a férfiaknak heréje is van, nem csak hímvesszője!

Ha fokoznád: Kérd meg, hogy kevesebbet vagy inkább körkörösen mozogjon! Több kontaktus = nagyobb élvezet!

3. Kagyló

620x0 (2)

Kapd a nyakadba a lábad! Ha tekersz egy kicsit a misszionárius-pózon, sokkal több élvezetben lesz részed, hiszen a teljes kitárulkozás közben nagyon erős ingerek érhetik a csiklódat és a szeméremajkakat. Pláne, ha a kezedet is beveted! Ami neked fantasztikus érzés, az neki az a látvány, amit soha nem feled majd!

Ha fokoznád: Vedd el a kezed, és kérd meg a kedvesed, hogy helyezkedjen egy kicsit feljebb: ha a medencéjével nehezedik rád, sokkal erősebben dörzsöl majd.

4. Lótusz-póz

620x0 (3)

Fonódjatok teljesen össze! Ha az ölébe ülsz és a lábaddal is kulcsolod, csak rajtad múlik, hogy milyen szorosan érsz hozzá a csiklód az ágyékához.

Ha fokoznád: Kezd el táncolni! Az előre-hátra mozgások helyett riszálj oldalra vagy  írj le kis köröket a csípőddel – így még pillanatokra sem kell eltávolodnod tőle.

5. Misszionárius-póz 2.0

620x0 (4)

Ehhez nem kell jógaleckéket venned: a misszionárius pózról van szó,de támasztás helyett nyújtsd a levegőbe a lábad! Bár elsőre nem ez tűnik a csiklóorgazmus legkönnyebb módjának, a titok a testkontaktus szögén múlik: a szenvedélyének és ágyékának minden erejét át tudja így adni a csiklódnak.

Ha fokoznád: Húzd magadhoz közelebb! Öleld át és fogd meg a fenekét – ha magadhoz szorítod, a kisebb mozgások ezúttal is többet adhatnak a nagy lökéseknél!

(forrás: ripost)