Megkértük férfi ismerőseinket, hogy tabuk nélkül meséljenek nekünk arról, mégis mit gondolnak, mi játszódik le az agyukban, amikor szexi helyzetek adódnak. Nos, a válaszokat veletek is megosztjuk…

Amitől beindulnak a pasik

Dani 31 éves – fehérneműs fantáziák

Maximálisan úgy gondolja, hogy a felesége nagyon szexi. Ennek ellenére vannak olyan napok, vagy pillanatok, amikor nem érez igazán kedvet a meghitt, erotikus együttlétekhez. Ilyenkor nem gondol másra, minthogy maga elé képzeli, amint párja leveszi a melltartóját. És bumm, máris áll a zászló.

 17347_gondol_dani31

 

Miklós 30 éves – nők és a mocskos szövegek

Egyszer felhívta a barátnője a munkahelyén azzal, hogy nem bírja kivárni, amíg hazaér. Természetesen ezt még megfűszerezte néhány mocskos szóval, ami azt engedte értelmezni, hogy mennyi mindent fog csinálni vele, ha végre megkaparinthatja a testét. Ebből a telefonból azonnal leesett neki, hogy valószínűleg több várja otthon egy üdvözlő csóknál, ezért alig várta, hogy hazaérjen. A hazafelé tartó úton végig az járt a fejében, hogy amikor belép a lakásba, az ágyban találja a párját anyaszült meztelenül, miközben kéjesen, hívogatóan csalogatja maga mellé.

 17358_gondol_miklos30

Tamás 35 éves – egész napos előjáték

Egyik reggel, mikor kedvesével felébredtek, elkezdtek „hülyéskedni”, de mielőtt még túl forró lett volna a szitu, vettek egy hidegzuhanyt és elmentek vásárolni. Ám a reggeli hancúr igencsak megpiszkálta a fantáziáját, szinte semmi másra nem tudott gondolni, csak a szexre. Amint volt egy kis „privát” pillanatuk, arra vágyott, hogy a felesége megérintse. Egész nap csak az járt a fejében, milyen lesz, amikor végre kettesben lehetnek. Mikor hazaértek, úgy estek egymásnak, mintha hetek óta nem találkoztak volna.

 17362_gondol_tamas35

 

Péter 35 éves – forró randi

Egyszer moziban ült a párjával, akit szorosan átkarolt. A párja egyszer csak áthelyezte kezét a válláról a melleire. Majd elkezdte a kezét simogatni, amely a dús melleken volt. Ez annyira felkorbácsolta Pétert, hogy csak a szexen járt az esze a film alatt. Alig várta, hogy végre kettesben lehessenek.

 17361_gondol_peter35

 

Mátyás 29 éves – a fagylalt bája

Nem tudja, hogy miért és hogyan, de amint meglátja, amint a felesége fagylaltot nyal, vagy csak beleharap, egyszerűen megőrül. Talán azért van, mert eszébe jut, hogyan is kényeztetné őt a fagyi helyett.

 17357_gondol_matyas29

 

Márton 38 éves – flört az asztal alatt

Egy barátjukhoz voltak hivatalosak vacsorára a kedvesével együtt. A lány nagyon be volt „zsongva”, ezért Márton kezét finoman a combjára tette az asztal alatt és egyre és följebb tolta. Onnantól kezdve nem tudott másra gondolni, csakhogy mihamarabb hazaérjenek, és végre megkaphassa őt.

 4219572_f6a06654

 

Feri 35 éves – csókolózási stílusok

Szerinte a csókolózás romantikus, ám, ha kedvese a nyelvét szívja és „szopja”, az annál sokkal több, szinte megőrül tőle. Onnantól kezdve csak az orális szexen jár az agya.

 17351_gondol_feri35

 

Krisztián 37 éves – igazi francia csók

Barátnője Párizsban él, aki valóban tudja, mi is az a francia csók. Először csak „flörtöl” a nyelvével, apró, lágy csókokat lehel Krisztián ajkaira, és finoman nyaldossa azt. Majd lágyan beteszi a nyelve hegyét a szájába, és gyorsan visszahúzza, mondhatni, bújócskát játszik. Folyamatosan ingerli az ajkakat és finoman szívja is. Végül szenvedélyesen megcsókolja. Ez aztán beindít mindenkit!

 17355_gondol_krisztian37

 

Áron 25 éves – amikor a nő teszi meg az első lépést

Reggel, arra ébredni, hogy a barátnőd csókolgat, és nem bírja kivárni, hogy felébredj, mert annyira akar – az egyik legjobb dolog a világon.” Egy ilyen ébredés után Áron egész nap 10 cm-rel a föld fölött járt.

 17344_gondol_aron25

 

Gergő 31 éves – amikor a nő felajánlkozik

Egyik délután a felesége megjegyezte: „a gyerekek alszanak és a fejem sem fáj”. Ennél egyértelműbb nem is lehetett volna a felkérés keringőre. Imádta!

 17353_gondol_gergo31

 

Patrik 33 éves – amikor a nő vetkőztet

Amikor inget visel, és a felesége kigombolja a két felső gombot, hogy cirógatni tudja a mellkasát, akkor már tudja, hogy mi lesz a folytatás. Attól indul be a legjobban, ha őt vetkőzteti le a kedvese.

 17360_gondol_patrik33

 

Fantáziák

Gábor, 42 éves

Többször elképzelte már, hogy egy swinger klubban van a feleségével. Amíg ők szeretkeznek, mások nézik őket, majd a felesége és egy másik nő közösen kényeztetik őt és egymást is.

 17352_gondol_gabor42

 

Miklós, 35 éves

Gyakran gondol a volt szeretőire. Ráadásul sokszor maga előtt látja női beosztottait meztelenül.

 17359_gondol_miklos35

 

Dávid, 31 éves

Sokszor gondol arra, hogy a felesége olyan dolgokat csinál az ágyban, amit nem szokott. Ilyen például az anális szex, vagy a szerepjáték.

 17349_gondol_david31

 

Gyuri, 37 éves

Amikor fantáziál, mindig filmjelenetek peregnek le előtte. Például a Top Gun-ból, vagy a 9 és ½ hétből.

 17354_gondol_gyuri37

 

Bence, 40 éves

Valószínű, hogy nagyon morbid, de temetésre, az ereszkedő koporsóra szokott gondolni, hogy ne jusson el előbb a csúcsra, mint a felesége. Lehet akármilyen borzalmas dolog, ha segít abban, hogy késleltesse orgazmusát, akkor az csak jó lehet.

 17346_gondol_bence40

 

Dávid, 37 éves

Amikor orálisan elégíti ki párját, gyakran rajzolja le a nyelvével az ABC betűit, arra várva, hogy vajon melyik betűnél jut el kedvese a csúcsra.

 17350_gondol_david37

 

Ákos, 29 éves

Attól őrül meg igazán, amikor kedvesének orgazmusa van. A zihálás, a kiabálás, az izmok megfeszülése és elernyedése. Egyszerűen isteni, amikor „elveszti az eszét”.

 17343_gondol_akos29

 

Attila, 38 éves

Rábeszélte párját, hogy járjon el a lányokkal, hiszen minden nőnek szüksége van baráti pletyire, találkozókra. Úgy gondolta, így jobban meg tudja tartani az egyensúlyt a kötelező szerepek között.

 17345_gondol_attila38

 

Dani, 31 éves

Nincsenek kínos beszélgetések köztük. Nem beszélnek a munkáról, stresszes dolgokról csak a gyerekekről, egymásról. Sokat mókáznak közösen. Sokat beszélnek a gyerekekről, és amikor eszébe jutnak ezek a pillanatok még a szeme is bekönnyesedik. Ez igazán beindítja.

 17348_gondol_dani31_2

 

(forrád: noiportal)

Hozzászólás

ERRŐL TUDNIA KELL  7 ok, amiért megéri hangosan szexelni! Csavard fel a hangerőt!