Fényt derítettünk rá, miért vonzzák a nőket a fiatalabb férfiak!

1711

Nem újdonság, hogy a fiatal pasik kapósak a nők körében. A vélekedésekkel ellentétben, nemcsak a bombasztikus szex és a kiapadhatatlan energia miatt választanak tíz, vagy akár húsz évvel fiatalabb partnert a gyengébbik nem képviselői.

620x0 (2)

1. Istennőnek érezhetik magukat!

Egy érett nő a rengeteg tapasztalatnak köszönhetően, bölcs és okos lehet. Ezért a pasik felnéznek rá, isszák a szavait, és hallgatnak a tanácsaira.Értékelik a világlátását, míg egy korabeli férfi csak a saját feje után megy, és hihetetlenül makacs.

2. Anyáskodhatnak felettük!

Még nincsenek berögzült szokásaik, ezért könnyen alakíthatóak és nevelhetőek. Jobb tiszta lappal kezdeni az együttélést, mint egy befásult, cseppet sem alkalmazkodó morgós medvével.

3. Kalandot hoznak a hétköznapokba!

620x0 (3)

A fiatal tűz megfűszerezheti az idősebb korosztály lankadó kedvét.

A kirobbanó energia és a folyamatos pörgés miatt újra 20 évesnek érezheti magát. 

4. Tökéletes partnerre lelhet!

Egy 40-50 éves éves férfi, ha ebben a korban partnert keres, biztosan vagy elvált, sok lelki sérülést szerzett az idők során vagy gyereke van. Így egy 35-40 éves nő, inkább a másik irányban keresgél, ahol kevesebb a tapasztalat, de a seb is.

5. Nincs nyomás a házasság miatt!

Tökéletes kapcsolat, kalandos szerelem. Semmi kötöttség. Nem kell az esküvőn görcsölni folyamatosan. Biztos lehet benne, hogy nem fogja jegygyűrűvel kergetni.

620x0 (4)

6. Sok-sok szex!

Természetesen a listáról a szex sem maradhat le. Egy 10 évvel fiatalabb pasi kicsattan az energiától, és sokkal többet bír ötvenes társainál. Így a kellemes lepedőtornák megédesíthetik a kapcsolatot.

Forrás: Ripost