Fantasztikus élmény az édeshármas! Ha nem hiszed, járj utána!

4338

Mire érdemes odafigyelni, ha édeshármast tervezel? Más a helyzet a férfiak és más a nők szemszögéből. Ahogyan az sem mindegy, hogy partnereddel vágsz bele vagy szingliként. Most olyan nők beszámolóit gyűjtöttük össze, akik már kipróbálták az élményt és mindannyian életük kellemes pillanatai közé sorolják azt. Az ő történeteik következnek.

620x0 (2)

“Sokat segített, hogy ittunk néhány pohárral”

Három alkalommal vettem részt ilyenben. Mindegyik spontán alakult – számol be egy fiatal lány a tapasztalatairól. – Egy buliban voltam egyik alkalommal néhány pohár italtól kacérabb lettem, és végül elmentem két sráccal hozzájuk. A másik eset szintén véletlenül alakult. Iszogattunk a legjobb barátnőmmel és együtt táncoltunk egy fiúbarátunkkal. Utána már egymást követték az események.Harmadszor elkezdtem összejönni a szomszédommal, egy barátnőm éppen nálam volt, amikor a srác felhívott, hogy nem megyek-e át hozzá, én pedig megkérdeztem a lányt, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzánk. Mindig sokat segített a gátlások feloldásában, hogy a történtek előtt vagy közben ittunk néhány pohárral.

620x0 (3)

40 évesen is csodálatos élmény”

40 éves vagyok, a párom 54 – kezdi történetét egy tapasztalt édeshármasozó. – Többször is voltunk már hármasban és csoportos szexben is. Ha megvan a megfelelő kommunikáció, akkor eszméletlen tud lenni így a szex.

620x0 (4)

Fontos, hogy sokat beszélgessünk közben, mindenki megkapja a kellő figyelmet és egyenrangúnak érezhesse magát. Tudnod kell átadni magad a pillanatnak és sodródni az árral. Voltunk már barátokkal és idegenekkel is. Szerintem legjobb, amikor barátokkal csinálja az ember. És persze a legjobb az egészben, hogy olyan csodálatos párom van, akiben maradéktalanul megbízunk egymásban és akivel mindent meg tudunk beszélni ezen a téren is.

“Sosem volt még részem ilyen szexuális nagylelkűségben”

22 éves voltam. Egyszerre két sráccal randizgattam, akik ismerték egymást és tudtak is egymásról.  – kezd bele egy boldogan visszaemlékező lány. – Egyikükkel a testi vonzalom dominált, igazán mocskos és durva volt vele a szex, többnyire olyan helyeken, ahol szeretkezni illegális. Másikukkal sokkal intimebb volt a viszont, barátságból alakult ki a kapcsolat. Mivel nem éltünk egy városban, mindig nagy ok volt az ünneplésre, ha vagy véletlenül mindannyian egy helyen tartózkodtunk. Egy ilyen alkalommal együtt is aludtunk, közös ágyban, amikor megtörtént a dolog.

620x0 (5)

Én feküdtem középen, nem feltételeztük, hogy bármi is fog történni, csak jó éjszakát kívántam mindkettőjüknek, amikor felváltva megcsókoltak. Fantasztikus volt, ami utána történt. Én voltam a figyelem középpontjában, mivel egyikük sem vonzódik a férfiakhoz és nem is nagyon tudtak volna mit kezdeni egymással.

Az egész mélyen intim és örömteli volt, életemben nem volt részem ilyen szexuális nagylelkűségben, mint amit akkor tapasztaltam.

Hol az egyik hatolt belém és a másik térdelt rajtam, hol egyszerre simogattak, hol felváltva szeretkeztünk. Minden nagyon könnyed volt és egyáltalán nem közönséges vagy pornográf. Sokan azt mondják, hogy egy ilyen együttlét nagy odafigyelés és koncentrálást igényel, mert bonyolulttá tud válni a koreográfia. Én semmi ilyet nem tapasztaltam. Gördülékeny volt minden, talán azért, mert jól ismertük egymást és megbíztunk egymásban. Mindannyian többször is elélveztünk, két menet közben csak cirógattuk egymást vagy a nyakamat csókolták és a mellemmel játszadoztak.Boldogan aludtunk el, és másnap sem volt bennünk semmilyen feszengés, hanem megreggeliztünk, összemosolyogtunk és mindenki ment a dolgára a szokásos módon.

(forrás: ripost)