Fánkhomlok az új japán divat

12735

Extrém és különös testmódosítási trend terjed a japán fiatalság körében, melynek során a homlokuk bőre alá sóoldatot fecskendeznek, aminek köszönhetően úgy néznek ki, mintha egy klasszikus amerikai fánk szorult volna a bőrük alá.

Taboo IX: ep 908 Extreme Bodies_8095_037383

A testmódosítás ideiglenes, 16–24 óra alatt a sóoldat felszívódik és a homlok bőre visszaáll, ráadásul az irányzat hívei szerint a fánkhomlok nem csak cuki, de művészi is, ezért elsősorban bulikba való viseletnek ideális.

2

 

                                                 Forrás: dailymail.co.uk

A módosítás elvégzésének folyamata mindössze két óra. Ennek során egy fecskendő segítségével juttatják a sóoldatot a bőr alá, ami alapvetően nem fájdalmas eljárás, bár kissé kellemetlen, ugyanis a japán fiatalok beszámolója alapján a folyadék olyan intenzíven csöpög, hogy olyan érzés, mintha az egész arcot megtöltené.

 

Amikor a homlok bőre alatti területre elegendő mennyiségű sóoldat jutott, a tű eltávolítását követően a szakember, aki a beavatkozást végzi, a dudor közepén kialakít egy mélyedést a hüvelykujjával és kész is a péntek esti japán buliszerkó.

Hozzászólás