Ezzel az egyszerűen elkészíthető keverékkel könnyen megszabadulhatunk a striáktól!

1456

A striák, vagy közismertebb nevén terhességi csíkok nem csak a nők, de a férfiak körében is közismertek. A hirtelen hízás, majd fogyás következtében a bőr megnyúlik, és rózsaszínes-lilás csíkok lesznek rajta.

 

striak-ellen.jpg

 

Ha nagyon zavar ez az esztétikai probléma, készítsük el az alábbi keveréket, és szabaduljunk meg gyorsan, és hatékonyan a bőrcsíkosodástól. A striák bármilyen életkorban kialakulhatnak, a háton, karon, combon, hason, vagy fenékrészen is jelentkezhetnek.

Leginkább a kismamákat érinti a probléma, de nem csak. Nagyon sok fiatal lány, vagy serdülő fiú élete hever romokban a bőrcsíkosodás miatt. A probléma leginkább a nyári időszakban – amikor kevesebb ruha van rajtunk -válik nyilvánvalóbbá. Jó, ha még idejében nekifogunk a kezelés alkalmazásának, hogy a strandidőszakra selymes, és makulátlan legyen a bőrünk.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál cukor,
  • 3-4 csepp mandula olaj,
  • 1 fél citrom leve.

Alkalmazás: a hozzávalókat keverjük össze, majd minden reggel és este 10 percen keresztül masszírozzuk a problémás területet. Addig használjuk ezt a keveréket, míg a csíkok eltűnnek, a bőrünk sima lesz. Legyünk kitartóak, hiszen nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni a változás. Megéri türelmesnek lenni!