Ezzel az 5 dologgal vigyázz, hogy megóvd a hímvessződ!

3604

Bár sokan sokféleképp leírták már, hogy tökéletes hímvessző nem létezik, tulajdon hímvesszője mégis sok bizonytalanságot és szorongást okoz gazdájának: nem elég nagy, nem elég hosszú, nem elég vastag, nem elég szabályos, nem elég kemény… – sorolhatnánk hosszan a fájdalmas adottságokat, amik mellett az, hogy a hímvessző egészségesen működik, nem is olyan fontos, de óriási a pánik, ha felmondja a szolgálatot, ami sok esetben gazdája számlájára írható. Alább öt olyan szokást mutatunk be, ami hosszú távon a hímvesszőt (is) veszélyezteti:

1. A cigaretta

Tudjuk, tudjuk, rém unalmas a cigi egészségkárosító hatásáról beszélni, mégis érdemes feltenni a kérdést: Mit okoz a cigi a hímvesszőnek?

A válasz: érszűkületet okoz, ami annyit jelent, hogy a hímvessző véráramlása nem lesz kielégítő, az erekció rövid időre jön létre, akadozik vagy teljesen elmarad. Hosszú távon a bagózásnak érelmeszesedés lesz a vége, a hímvesszőt behálózó erek beszűkülnek és megkeményednek, aminek következménye az impotencia. De ha ez még nem volna elég: a cigaretta az ondó ízét is befolyásolja.

2. Az alkohol

Aki mérték nélkül iszik, szintén kérdezze meg magától: Hogyan hat a péniszre az alkohol?

A merevedést a péniszben található barlangos test idézi elő, ami izgalmi állapotban vérrel telítődik. Ez az ér nagyon rugalmas, ami az érfalat borító zsírsejteknek köszönhető, amit azonban a véráramba bekerülő alkohol szépen leold az érfalakról, a rugalmasság megszűnik, az erekció nehezen vagy egyáltalán nem jön létre.

3. A zabálás

Kíséreltek bizonyítják, hogy azok a túlsúlyos férfiak, akik képesek lefogyni, visszanyerik a nemi vágyukat, és erekciós zavartól is ritkábban szenvednek. A túlsúlyos férfiak szexuális élete ugyanakkor zaklatott: a túlsúly akadályozza a pénisz vérellátását, pénisz nem kap elég vért ahhoz, hogy az erekciót fenntartsa, de okozhatja a tesztoszteronszint lezuhanását is.

4. Lustaság

Mozgás nélkül nincs egészséges hímvessző: a mozgástól nemcsak jókedve és egészségesebb önértékelése lesz az embernek, de a test – ezzel együtt a hímvessző – vérkeringése is beindul, ami a szexuális teljesítőképességre is pozitívan hat.

5. Stressz

Munkahely, iskola, párkapcsolat, család: az emberre ezerféle súly nehezedik, amelyek terhe alatt a szexuális vágy is szépen elhal, a legvadabb izgatás sem lesz elég ahhoz, hogy a stresszt legyűrje.

(forrás: nlcaffe)