Ezt tedd, hogy végtelen legyen a gyönyör!

2721

Van, amikor nincs is jobb, mint egy vad és gyors menet, de máskor szeretnénk, ha az élmény örökké tartana. Ha örökké nem is, de hosszan könnyedén átélheted az élvezetet, ha ezt kipróbálod.

620x0

A közös maszturbálás rendkívül izgalmas, a látvány csodásan izgató, és emellett rengeteget tanulhatsz is általa arról, hogy mit, hogyan szeret igazán a párod. És ezt az izgalmat bátran beépítheted az együttlétekbe is.

620x0 (1)

Az orgazmust csodásan tudod késleltetni, a vágyatokat pedig felkorbácsolni azzal, ha együttlét közben néhány alkalommal kicsit megpihentek. Amikor már úgy érzitek, csak percek választanak el benneteket az orgazmustól, tartsatok egy kis szünetet, de ezúttal ne a tempót lassítsátok, hanem nyúljatok saját magatokhoz. Tested nálad senki nem ismeri jobban, ezért ezzel a módszerrel úgy maradhatsz izgalomban, hogy tudsz vigyázni arra, még ne juss el a csúcsig – mindeközben pedig nézheted párodat, amint ő is magának okoz örömteli pillanatokat. Azután kis idő elteltével újult izgalommal és még gazdagabb élményekkel folytathatjátok tovább egymás kényeztetését.

Forrás: Ripost