Ezt az 5 nőtípus akarják a férfiak megdönteni

6954

Lehet egy nő 20, 30 vagy 40 éves, nem a kor szá­mít. Bár min­denki kü­lön­le­ges és egyedi, de az em­be­rek ka­te­go­ri­zál­ha­tóak. Meg­mu­tat­juk, me­lyik tí­pu­sokra vágy­nak a férfiak iga­zán.

Minden férfinek vannak gyengéi. Bármit is mondanak, akad egy-egy hölgytípus, akinek nem tudnak ellenállni. Létezik öt kategória, melyek jobban vonzzák őket, mint a molylepkét a fény. De vajon miben rejlik ezen nők vonzereje, és pontosan mik az ismertetőjegyeik?

620x0

1. A rafinált nagyvárosi

Elegáns, nőies és elképesztően szexi. Olyan jelenség, amit nem tudsz figyelmen kívül hagyni.Ha belép a szobába minden tekintet rá szegeződik.

A nők irigylik és méregetik, a pasik pedig ágyba akarják vinni minden áron. 

620x0 (1)

Célratörő és sikerorientált, de legfőképpen tökéletes játékos, aki úgy irányítja a dolgokat, ahogy neki megfelel. Általában elérhetetlennek mutatja magát, ezért kihívás a pasiknak. Az ágyban gátlástalan és észbontóan szexi. De az álarcot itt sem veti le.

2. A művészlélek

620x0 (2)

Ismeri az összes jó szórakozóhelyet és bárt, és őt is ismerik mindenhol, szinte családtagként fogadják. Izgalmas és szexi, de nem érinthetetlen, mint a nagyvárosi nő. Különcnek és értelmiséginek vallja magát, és ilyen társat is keres. A jó hír, hogy mocskos az ágyban, a rossz hír, hogy az ágya sem annyira tiszta.

 

3. A vegán, jógás csaj

620x0 (3)

Csodálatosan bársonyos a bőre és dögös, feszes a feneke. Ő valódi, mély és hosszútávú kapcsolatra vágyik, arra, hogy egyesüljön a lelketek. Az ágyban ne számíts gyors menetre, szereti a lassú, elnyújtott szexet a kámaszútra összes pózával.

 

4. Az alfa nőstény

 

620x0 (4)

Elvégezte a főiskolát és pihenés nélkül elkezdte a jogi egyetemet. Nehéz vele lépést tartani. A sors iróniája, hogy az ideális partner számára nem az alfa hím, hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában. Egy tudós vagy művész pasi kell mellé. Hatékony és ügyes a szexben, de nem egy vadállat, viszont ha segítesz neki, akár még azzá is válhat.

5. A szexfüggő

620x0 (5)

Szenvedélyes és vad az életben éppúgy, mint az ágyban.Ami a szívén az a száján, mondhatni nagypofájú. Minden újítás érdekli a szexben, így nyitott lesz a javaslataidra. Sőt, lehet néha te fogsz megijedni a vágyaitól.