Ezt a 6 dolgod sosem fogja kinőni a pasid

1651

1. Összenövés a barátaival. Még az öregek otthonában is közös ágytáluk lesz és egymás műfogsorát fogják elrejteni, akkora tesók és haverok kettő az egyben.

 

20151117intim-51-szokas-amit-a

2. Maszturbálás. A maszturbálás olyan, mint az orr turkálása: sokan csinálják, mégsem vallják be. Sőt, a férfiaknál ez már szinte becsületbeli ügy.

3. Lustálkodás a kanapén. A férfiaknak is jár szabadság valamilyen formában. Az egyik a tipikus lustizós (jó esetben vasárnapi) program, amikor sörrel és popcornnal a kezükben böfögve pukiznak. Ezt az örömöt egy nő sem veheti el tőlük.

20151117intim-51-szokas-amit-a1

4. Az ezer éves póló. Minden srácnak van egy olyan kedvenc pólója, amit már a gimiben is hordott és semmi esetre sem akar megválni tőle. Ha véletlenül kidobod arra minimum készülj, hogy egy napig nem fog veled szóba állni.

5. Közterületen pisilés. Ha már becsületbeli ügy: az is azok közé tartozik, amikor a haverokkal elfogyasztott nagy mennyiségű sört valahol ki kell adnia magából. Bárhol.

+1 Videojátékok. Szenvedélyesen szereti, csinálja és még élvezi is. Bármennyi pénzt képes kiadni értük. De legalább van egy dolog, ami biztosan órákig leköti őt.