Ezt a 3 szexpózt még ma ki kell próbálnod!

2481

A Káma-szútra az erotika művészetének kiemelkedő és világhírű alkotása,mely körülbelül a 3. században keletkezett. A benne lévő tanácsok kiállták az idő próbáját, ma is örök érvényűek.

Az indiai kultúra a szexualitást sosem kezelte tabuként, ezért a házasságon belüli kapcsolat tökéletesítését, a közös gyönyör elérését az élet egyik legfőbb céljaként kezelték.A Káma-szútra különlegessége, hogy a férfiakat a műben úgy mutatja be, mint akiknek egyetlen vagy legfőbb törekvése, hogy

a nőket az aktusok során a legteljesebb nemi gyönyörhöz segítsék.

Bemutatunk most e tökéles alkotásból három olyan pózt, mely mindkettőtök számára megnyitja a gyönyörök kertjét, hogy a legszebb orgazmust élhessétek át.

A tölténytartó

620x0

Ebben a pózban férfi és nő között tökéletes lehet az összhang, hisz a behatolás mértékét, mélységét is közösen határozhatják meg. Míg a nő a lábával, addig a férfi a karjával is irányíthatja az eseményeket.

A markoló

620x0 (1)

A klasszikus misszionárius póz továbbgondolt változata, mely tökéletesen ingerli a G-pontot és az elnyújtott orgazmus egyik remek eszköze lehet.

A bambusz hasító

620x0 (2)

A hímvessző olyan szögben találja el így a hüvely falát, mely soha nem érzet gyönyört okoz. A férfinak mindeközben pedig olyan látvány tárul a szeme elé, mely csak tovább fokozza a kéjt.

(forrás: ripost)