Csak pár adásban szerepelt.

Rubint Réka tiszta vizet öntött a pohárba

A Feleségek luxuskivitelben című műsor első 3 adásában még láthattuk a 39 éves Rubint Rékát, utána azonban szőrén-szálán “eltűnt”.

Sokáig csak találgatni lehetett, mi az oka annak, hogy a háromgyerekes édesanya nem szerepel a vagyonos feleségek életét bemutató realityben, most azonban Réka tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, miért döntött a távozás mellett.

Rubint Réka jobbnak látta, ha kevesebbet szerepel

Rubint Réka a zoom.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta: nem fért bele a napirendjébe a forgatás, ezért inkább elengedte a dolgot. “Jobbnak láttam, ha kevesebbet szerepelek a műsorban, mivel nagyon kevés időm van. Hétfő esténként, ha addigra hazaérek, meg szoktam nézni az adásokat. Sokan mondták, hogy nem is illettem oda, de mivel beleláttam a többi szereplő életébe, elmondom, hogy az sem egyszerű. Jobban megismerve a lányokat, a műsor is mást mutat róluk, mint amilyenek valójában.”

ERRŐL TUDNIA KELL  Wow! Horváth Éva keblei óriásira nőttek - 7 kép

Alig vásárol magának

Az interjúban Réka arról is beszélt, hogy soha nem azért szerepel, hogy nagyon sok pénzt keressen. “Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek” – nyilatkozta
Saját bevallása szerint, bár sokszor vásárol, általában a gyerekeinek; két kezén meg tudná számolni, az elmúlt 16 évben hányszor vett magának valamit. Cipőért egyébként maximum 35-40 ezer forintot hajlandó kiadni, de ruhákból sem a márkás darabokat keresi. Ma is olyan kabátot hord, amit két éve vett egy fast fashion üzletben.

Hozzászólás