A kutatás során arra is fény derült, hogy időskorban a férfiak libidójamagasabb, mint a nőké. Az eredmények nem csak a társadalom legidősebb férfitagjaira érévnyesek, hiszen a 76-80 év közöttiek több, mint negyedének hetente legalább egyszer vannak pajkos gondolatai, ugyanakkor a nőknél ez aszám mindössze 7%.

20151104ezert-nem-elegit-ki-szajaval

Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy noha az idős férfiak gondolatai többször forognak a szex körül, mégis a gyengébbik nemnek van nagyobb esélye, hogy ezeket a gondolatokat meg is valósítsa- függetlenül az általános egészségi állapottól. Összegezve: a teljes népességet tekintetbe véve

az idős hölgyek kevesebb eséllyel jutnak kielégüléshez, hiszen a potenciális férfiak egyszerűen kihalnak mellőlük.

Az International Longevity Centre (ILC) felmérése további problémát feszegetett, miszerint az 50 éven felüli válások kétharmadánál a nők kezdeményezőek, ezen felül pedig az özvegyek háromnegyede szintén nő, így az átlagos, idős heteroszexuális nőnek kevesebb lehetősége van partner választani.

ERRŐL TUDNIA KELL  Úristen, ez a férfi 63 évig nem vágta a körmét! Nézd meg, hogy néz ki most!

Ezen túl azt is kijelenthetjük, hogy szex, illetve az azzal kapcsolatos gondolatok hiába gyakorinak időskorban, a téma még mindig tabunak számít!

Hozzászólás