Ezekre vigyázzatok, íme a 7 legrosszabb szexbaleset

3725

Látáscsökkenéssel, faroktöréssel, égési sérülésekkel és akár szívinfarktussal is járhat a heves szenvedély. Íme a hét legrosszabb szexbaleset, ami előfordulhat.

A leggyakrabban az asztalról levert borosüveg és a beszakadt ágy okoz bajt.  A macskatámadás, a szívinfarktus, látáscsökkenés, mind-mind a legrosszabb dolgok közé tartoznak, ami csak megtörténhet az emberrel szex közben.

1. Váratlan macskatámadás

A macskák indokolatlanul tudnak belesétálni a szexbe, persze sokszor az embernek eszébe sem jut a spontán szex előtt kizárni a macskát. Előfordul, hogy az ember fejéhez ül a macska szex közben, hogy a lábára fekszik, hogy valaki hátára mászik, és dorombolni kezd. Ilyenkor az ember nyilván lelöki magáról, a macska pedig természetesen foggal-körömmel hadakozik. Hol komolyan, hol játékból, hol csak azért, hogy tovább maradhasson a gazdája mellett.

2. Sérülhet a látás

3319282_392b130f46798737153f611a8cc1df5b_wm[1]

Tudósok szerint az extrém véráramlástól a szemekben lévő erek megpattanhatnak, ez pedig átmenetileg látáskárosodást is okozhat. A különösen intenzív orgazmus a legveszélyesebb, legalábbis az orvosok szerint, akik férfiakat és nőket is vizsgáltak a témában. Különösebb szervi elváltozást nem találtak, azonban a látásproblémákkal küzdő páciensek mind hatalmas szexről számoltak be.

3. Nem megfelelő síkosító

Bár a köztudatban az él, hogy a vazelin és a speciális síkosítók bármi mással helyettesíthetők, ez egyáltalán nem így van. Az étolaj és a Nivea krém rendeltetésszerű használatát nem győzzük hangsúlyozni. Állítólag megtörtént, hogy egy amerikai párocska a nagyi házának alagsorában esett egymásnak, síkosító híján pedig a nagyi aranyérkenőcsét használták. Az abban lévő nitroglicerin miatt eszméletlenül talált rájuk a nagyi – legalábbis a RealBuzz így tudja.

4. Összeszakadhat az ágy, a szőnyeg égési sérülést okozhat

Akár földrengés is lehet, és akár könyvespolc is ráeshet az emberre szex közben, beomolhat a gipszkarton fal, összeszakadhat az ágy – szóval tulajdonképpen rengeteg külső tényező is okozhat komoly sérüléseket szex közben. A leszakadt ágy az egyik leggyakoribb sérülésfajta, karcolások, zúzódások, sebek gyakori okozója. A másik ilyen a szőnyeg okozta égési sérülés térdnél ugye, a padlószőnyeg nagy hátránya, hogy az ember bőre kisebesedik egy-egy jobb menettől.

5. És összetörik a borosüveg…

A beszakadt ágy mellett az összetört borosüvegek szilánkjai is igen gyakran okoznak sérüléseket. A bor az asztalon, kezdődik az egymásnak esés, aztán a nagy hévben valahogy leesik a borosüveg. Ilyenkor tanácsos lenne azonnal feltakarítani a szilánkokat, nem pedig tovább folytatni a mókát. Bár azért egy-egy ilyen hegre büszkeséggel gondol az ember később.

6. Szívleállás

A jelenet, hogy valaki szívinfarktust kap dugás közben, kötelező eleme egy viccesnek szánt hollywoodi filmnek. A szex a tudósok szerint 300 kalóriát éget el óránként, ha elég intenzíven csinálják, de a Journal of Sex Medicine-ben megjelent kutatás szerint akár órákkal a szex után is jelentkezhetnek a szívinfarktus tünetei. A fokozott fizikai terhelés miatt háromszor akkor a kockázata a szívinfarktusnak, mint egyébként – mondják a tudósok.

3319280_1023cbca91c935b4c4959ea2b8c6c22e_wm

7. A sportszerű megközelítés is veszélyes

Egyrészt a szív terheltsége miatt is, másrészt a különböző szervek zsibbadása, törése, különösen a farok törése miatt kerülendő, hogy valaki sportteljesítményként kezelje a szexet. Nem kell minden pózt kipróbálni, valószínűleg Prince sem nyomott végig egy éjszakát 23 szexpózban. A heves együttlétben a férfi farka fájdalmas sérülést szenvedhet, bármilyen szexpóztól.

A leggyakrabban az okoz törést, amikor valaki egész testsúlyával ráhuppan pasija farkára. A baleset pillanatában az erekció azonnal megszűnik, éles fájdalom jelentkezik, és még reccsenést is hallani. A baleset következtében a farok azonnal eldeformálódik. Bár csont nincs a péniszben, azonban minél több vér van az üreges testrészben, annál nagyobb a nyomás belül, és a törés következtében a környező szöveteket eláraszthatja a vér. Természetesen azonnal orvoshoz kell fordulni.

(forrás: velvet)