Ezekkel a kérdésekkel leg­tit­ko­sabb szex­fan­tá­ziáira is rájöhetsz!

2096

Mindenkinek vannak annyira mocskos álmai, hogy azokat a kedvesével is pironkodna megosztani. Játssz vele “Felelsz vagy mersz!” társast és ha ezekre a kérdésekre választ kapsz, teljesíteni tudod majd a legtitkosabb vágyait is!

1. Miben tetszenék jobban: egy vörös csipkés fűzőben vagy fekete latexszalagokkal megkötözve?

620x0 (13)

2. Ha választani kéne, domina legyek vagy megszeppent diáklány?

3. Ha néznének szex közben, melyik tetszene? Ha egyvalaki leskelődik vagy ha még 50 drukkol?

4. Ha csak egyet választhatsz, mi lenne a vonzóbb? Szex egyetlen emberrel örökké ugyanabban a hálószobában vagy minden egyes alkalommal egy idegen?

620x0 (14)

5. Hogy döntenél? Csak egy nálad sokkal idősebb emberrel bújhatsz ágyba vagy örökre le kell mondanod a szexről?

6. Mit felelnél? 40 éves korodig szűz maradsz, utána viszont eljön a tökéletes partner, aki minden alkalommal az egekbe repít vagy 40 éves korodig csodálatos szexben lehet részed, utána viszont soha többet senkivel.

7. Mit fogadnál el jobban: örökké csak a hálószobában csinálni vagy soha nem jutni el egy ágyig, hogy lassan, kényelmesen szeressük egymást?

620x0 (15)

8. Mire szavaznál? A szex lehetősége egy elképesztően szexi idegennel, aki akár vissza is utasíthat, vagy garantált szex egy nem túl vonzó partnerrel, aki bármikor a rendelkezésedre áll.

Az eredmény

A válaszok kiértékeléséhez nem kell szexuálpszichológiai diploma: a kalandortól a papucsig terjedő skálán kell egymást elhelyeznetek.

620x0 (16)

Aki inkább békére és nyugalomra vágyik, amellett igazán önmagad adhatod:ahogyan szépen, lassan megismeritek egymás testét és vágyait, ő azon lesz, hogy minden egyes alkalommal boldoggá tegyen. Erre pedig nem sajnálja majd sem az időt, sem az energiát.

Aki alig bírja fékezni a vérét, amellett egy percig sem fogsz unatkozni:légy nyitott az ötleteire és vigyázz, hogy a lakásotokat romba ne döntsék a vágyaitok okozta heves viharok!

(forrás: ripost)