Ezeken a helyeken inkább ne kapjon el a hév…

1565

Fel szeretnéd dobni a szexuális életedet egy kis helyváltoztatással? Tégy úgy, de ezeket a helyeket hagyd ki!

Repülőgép

Egy felmérés szerint az amerikai férfiak harmada szeretné egyszer repülőgépen csinálni. Hatalmas a lebukás veszélye, és bizony a fedélzeti személyzet nem fog szégyenlősködni, rátok törnek, és kiszednek onnan úgy, ahogy vagytok. Ráadásul egy illemhely a repülőn kb akkora, mint a hűtő otthon.

Templom

Ha egy ilyen helyen szexeltek, annak komoly következményei lehetnek. A lebukást nem ússzátok meg egy „ejnyebejnyével”, komoly büntetést is fizethettek vétketekért.

news_7952_5_legrosszabb_hely_szexre

Közmedence

Egyrészt nem fogják jó szemmel nézni, és ez a tett büntetendő. Másrészt a női fél könnyen kap fertőzést. A közösségi medencék felében fekália nyomait találták.

Szórakozóhely

Talán csábító már a megismerkedés helyén beteljesíteni a kapcsolatot, de ez ugyanúgy közszeméremsértés, mint a korábban említett helyeken. Úgyhogy inkább menjetek haza!

Másnak az ágya

Betörni valahova, csak azért, hogy szexeljetek egy izgalmas, idegen helyen, nem túl jó ötlet. Még akkor sem, ha van hozzá kulcsod. Ha később a tulajok rájönnek – például egy kamera segítségével – akkor pert akaszthatnak a nyakatokba.

(forrás: egeszsegtukor)