Ha a következő helyekre tévedsz a szex hevében, akkor gyorsan fújj visszavonulót a területről, mert romba döntheti a szexuális izgalmat.

A méhnyak

Ha érzed, hogy hímvessződ egy kicsit távolabb kalandozott a kelleténél, akkor gyorsan változtassatok pozíciót. A méhnyak, az a szűk rész, ami a hüvelyt és a méhet köti össze. A méhnyak érintése fájdalmas, és sajnos azt is jelentheti, hogy nincs eléggé felizgatva a hölgy. Amikor egy nő szexuális izgalomba kerül a méhe megemelkedik, hogy a vagina hosszabb legyen.

news_8367_4_hely_amit_ne_erints

A csikló feje

A csikló tele van szuperérzékeny idegvégződésekkel, aminek tapintására könnyen izgalomba jönnek a nők. Igen ám, de a túl sok stimuláció fordítva sülhet el. Amikor már izgalmi állapotba van ne nyúlj direktbe a csiklójához, hanem válasszatok olyan pozíciót, ahol a mozgás stimulálja a csiklót, a csikló környékét.

ERRŐL TUDNIA KELL  Megcsaltak? Mindig a másik nő a hibás!?

A lábfej

Főleg akkor ne érj a lábfejéhez, ha zokni van rajta. Talán nem túl szexi, de kutatások bizonyítják, hogy mind a nők, mind a férfiak esetében a zokni viselése szex közben segíti az orgazmust. Egy nőnek teljesen nyugodtnak kell lennie ahhoz, hogy el tudjon menni, és a ha fázik a lába, az megakadályozhatja a csúcsra jutást.

Az ánusz

Hacsak nincs nálatok rengeteg síkosító, akkor ne próbálj meg análisan közeledni. A végbél nyílás annyira szűk, hogy még egy ujj bedugása is fájdalmat jelent.

(forrás: egeszsegtukor)

Hozzászólás