Ez tör­té­nik a pa­si­val, ami­kor a csúcsra jut!

5898

Miben kü­lön­bö­zik a férfi­gyö­nyör a női or­gaz­mus­tól? Med­dig tart, és mi­lyen fo­lya­ma­tok ját­szód­nak le a szer­ve­zet­ben?

A férfiorgazmus lényegesen rövidebb, mint a női, és rendszerint egy aktus alatt csak egyszer történik meg. Cserébe viszont sokkal intenzívebb.Közben annyi hormon szabadul fel a férfiak szervezetében, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy ne álmosodjanak el.Szóval hölgyek, nem ér megsértődni, ha a pasi rögtön benyomja a szunyát, hiszen ez csak biológia! De mit is él át pontosan a férfi, amikor a csúcsra jut? Lássuk!

 

 

620x0 (19)

 

Néhány bevállalós hím elmondja!

1. Kikapcsol az agy, majd egyszer csak világosság

” Transzállapot következik be az orgazmus pillanatában. Az agy teljesen kikapcsol, fizikailag ott vagyok, de a testemből elszáll minden. A sötétség után kitisztul a világ, a gyönyör utáni pillanatokban mindent világosan látok.” (Andrew)

 

2. Az intenzitás attól függ, hogy meddig bírod elhúzni az orgazmust

“Ha nem engedsz a kísértésnek, amikor már azt érzed, hogy közel a csúcs, és inkább visszafogod magad –  akár háromszor, négyszer is – akkor sokkal intenzívebb és kirobbanóbb élvezetben lesz részed.” (Paul)

3. Összeolvadtok egymás energiájában

963e1511781c5523b70a14ef4c50adb77a22f578

” Nővel eljutni a csúcsra egészen más érzés, mint amikor magányosan önkielégítést végzek. Ha pedig érzelemdús a szex, az egyfajta spirituális élmény. Felrobbanunk egymás energiáitól, és közben mégis mélyen összekapcsolódunk ettől a hatalmas erőtől.” (Adam)

4. A női orgazmus hosszabb, és talán jobb is

” Úgy vélem, hogy a nők sokkal több ideig vannak a csúcson.Nekünk az élvezet körülbelül 4-5 másodpercig tart, nagyon intenzív és az egész testem elzsibbad.A barátnőmnek viszont sokáig tart és hullámokban tör elő, így szerintem az sokkal élvezetesebb lehet.”

(forrás: ripost)

Hozzászólás