Ez a mítosz az orgazmusról évekre tönkrevágta a szexuális életemet (18+)

3580

Millió film és könyv sugallja: az igazi szex az, mikor a pár egyszerre élvez el behatolás közben. Évekre megkeserítette számomra a szexet ez a mítosz.

Polilili blogja – Nehéz volt megtanulni, hogy nem csak az a szex édes, ami közös orgazmussal végződik. Hosszú út vezetett odáig, hogy megértsem, ez nem olyan egyszerű.

Sok nő nem tud még elélvezni hüvelyi orgazmussal, és ez egyáltalán nem jelenti, hogy valami baj van velük. Szerintem ez a legtöbbeknél csupán tanulás kérdése, hisz nekem hosszú évek után végre kezd kialakulni ez a képességem.

 

napraforgo

 

 

Frusztrált a gondolat, elégedetlen voltam magammal. Saját magamat büntettem, amiért nem vagyok képes „rendesen szexelni”. Haragudtam magamra. Ez pedig csak tovább rontotta a helyzetemet, hogy élvezni tudjam a szexet.

Néhány G-pont gyakorlat segített hozzá, hogy első hüvelyi orgazmusom meg tudjam élni. Valószínűleg már előtte is volt orgazmusom, csak nehezen tudatosult. Ez vezetett el oda, hogy egyszer végre lovaglás közben el tudjak élvezni.

Azóta valószínűleg számtalan alkalommal volt hüvelyi orgazmusom, csak még nem mindig ismerem fel. Sokszor még mindig nem tudom beleengedni magam. Milliószor voltam az érzés küszöbén, ahol aztán „lehunytam a szemem, befogtam a fülem”, s nem engedtem be a következő érzéseket.

Nem tudom, mi történt utána. A pasim kezdte el mondogatni: „most orgazmusod volt, Szivem, éreztem az izmaid ütemes összehúzódását”. Szépen lassan megtanultam ezt én is felismerni.

16 év szexuális élet során egyetlen egyszer sikerült egyszerre elélveznem egy pasival. Bár még mindig vágyom erre az élményre, most már nem vagyok elégedetlen. Rengeteg csodálatos, mézédes együttlétet tudhatok magam mögött és még sok még édesebb vár: közös orgazmussal, vagy anélkül.

A szerző, Polilili további őszinte írásait szexuális ébredezéséről a blogján követheti nyomon ide kattintva, de feliratkozhat hírlevelére és csatlakozhat Facebook oldalára is.