Ez a férfiak brutálisan őszinte véleménye a színlelt gyönyörről!

2949

1. “Már az egyéjszakás kaland alkalmával színlelt orgazmus is taszító szerintem. Azonban egy őszinteségen alapuló párkapcsolatban nem lehet elfogadható a színészkedés. Ráadásul, ha a férfi kicsit is odafigyel a párjára, akkor az is feltűnik neki, ha a nő nem élvezi az együttlétet” – István (22)

2016022281-dolog-amit-a-tettetett

2. “Jobb, mintha én színlelnék.” – Dávid (23)

3. “A színlelt orgazmus esetében a férfi két dologra gondolhat: valamit másképp kellene csinálnia, és a társa nem bízik meg benne annyira, hogy elmondja neki.” – Áron (29)

4. “Amiről nem tudok, az nem fáj tartja a mondás. Ettől függetlenül örülnék neki, ha egy nő bevallaná, hogy csak egy-két ilyen alkalom volt vagy minden együttlétkor szerepet játszott. Tulajdonképpen akkor mit is csináltunk, ha színlelte az egészet?” – Zoli (34)

2016022281-dolog-amit-a-tettetett5

5. “Nem számít, hogy csak nem akar megbánatni, akkor is rosszul jön ki. Nem lehet mindenkinek egyformán jó, mondja meg, mit szeretne, in kellene változtatni, és úgy fogom csinálni.” – Ricsi (24)

6. “A dohányzáshoz tudnám hasonlítani. Ha évente egy-két buli alkalmával leszippantasz néhány slukkot, azzal nincs olyan nagy gond, viszont ha többször is előfordul, az már probléma.” – Pisti (30)

7. “Lányok, mindenképpen legyetek őszinték! Még, ha nem is látszik a férfiak is érző lények, a lelkébe tiportok, ha szimuláltok.” – Krisztián (26)

2016022281-dolog-amit-a-tettetett6

8. “Nyilván vannak ennél nagyobb problémák is egy kapcsolatban. A legtöbb nő nem akar csalódást okozni a párjának, viszont, ha ezt a férfi nem veszi észre (vagy nem érdekli), az már gond! Engem nem hagyna nyugodni, hogy a barátnőm nem élvezi úgy a szexet, ahogy én!” – Peti (25)

+1 “Amelyik nőnek annyi esze van, hogy színleli az orgazmust, nem való feleségnek.” – Gyuri (23)