Ez a 6 aranyszabály, ha baráttal bújsz ágyba

5794

Ha ilyen kapcsolatba kezdesz, egyetlen dologban biztos lehetsz: a kezdete és a vége is szex lesz. Hogy közben mi történik, és érzelmileg mit élsz át, az viszont csak rajtad múlik. A nők hajlamosak a testi kapcsolat után érzelmileg is belebonyolódni a helyzetbe, így nagy rizikó egy baráttal ágyba bújni.

620x0

Egy tökéletes barát, akivel vonzódtok is egymáshoz. Egyszerű a felállás, őrjítő szex, kötöttségek nélkül és mindent megoszthattok egymással. Azonban,

ha nem tartjátok be a szabályokat, mert bizony vannak, akkor könnyen megeshet, hogy a szexszel tönkre tesztek mindent.

Hosszú távon nem nagyon működhet a dolog, mert egy idő után az egyikőtök többet akar, vagy megtalálja szerelemet és akkor már nem lesz szüksége az extrákra.

Íme, a szabályok, hogy elkerüljétek a drámákat, és az érzelmi sérüléseket.

1. Fektessétek az alapszabályokat!

620x0 (1)

Már a legelején jó tisztázni, ki, mit vár az egésztől, és meddig mehettek el pontosan. Ez a kapcsolat addig jó, még nincs féltékenység. Kölcsönösen megadjátok egymásnak, amire a másiknak szüksége van, kötöttségek és elvárások nélkül. A legjobb, ha mindketten külön életet éltet és csak akkor találkoztok, amikor szükség van rá.Dátumok, ajándékok és leginkább érzelmek nélkül.

2. Győződj meg róla, hogy mindketten ugyanazt szeretnétek!

Erről ne csak az elején beszéljetek. Időközben is érdemes újra és újra tisztázni, hogy nem változott-e valamelyikőtök hozzáállása. Ha úgy érzed, már nem passzolnak az elvárások és az érdekek, a legjobb, ha sürgősen más szórakozás után nézel.

3. Ne csak magadra gondolj! A viszonzás kötelező!

620x0 (2)

Bár nem egy normál kapcsolatról beszélünk, azért tartsd szem előtt a másik vágyait is. Nem lehetsz önző! Fontos, hogy kölcsönösen kielégítsétek egymás igényeit, és ne csak a sajátjaidra gondolj. Ha mégis ezt teszed, könnyen megunhatnak, és hamar vége lehet a románcnak.

4. Fontos az őszinteség!

Beszéljétek meg, hogy mindent el fogtok mondani egymásnak, azzal kapcsolatban, ha valamelyikőtök életébe belép valaki. És ha úgy érzi az egyikőtök, többé már nincs szüksége a másik “szolgáltatásaira”, akkor azt őszintén mondja meg.

5. Felejtsétek el a romantikát!

620x0 (3)

Inkább a vidámságé és a nevetésé legyen a főszerep. Ha belebonyolódtok a romantikus szálakba, akkor könnyen mély érzelmek alakulnak ki. Az pedig mindent elronthat!

6. Tiszteld a másikat!

Minden kapcsolat alapja a tisztelet. Még ha nem is párkapcsolatról beszélünk, akkor is fontos a tisztelet.

A barátság extrákkal is csak akkor működhet, ha megvan az alapvető tisztelet, empátia, bizalom és kommunikáció.

(forrás: ripost)