Eszelős orgazmus lépésről lépésre!

3532

A nő ölének buja rejtekének mélyén, két ráboruló húsos sziromlevél alatt búvik meg az asszonyi örömök apró szerve, a csikló. Egy nőt szexuálisan izgatni számtalan helyen lehetséges, ám a csikló közülük a legfontosabb, hiszen kitartó és érzéki ingerlésével szinte biztosan bekövetkezik az orgazmus. Ha célt akarsz érni a csajodnál, ne hagyd figyelmen kívül ezt a rendkívül érzékeny gombot!

338568725931009db1912e5a86a7ca37c0a78962

1. Simogass, cirógass

Ha közösen átélt reggeli gyönyörre vágysz, semmiképp ne támadd le azonnal a csiklót, ahhoz túl érzékeny ez a pici szerv. Pendítsd meg először a lélek húrjait, és ébreszd fel csajod minden másik porcikáját. Kalandozzanak ujjaid a számodra legkedvesebb pontokon. Simogass, cirógass! Simítsd végig a fenekét, majd ujjaidat húzd végig a hátgerincén egészen a nyakáig. Motoszkálj kicsit a hajában, finoman csókold meg a nyakát, a kebleit, duruzsolj édes kis hazugságokat a fülébe.

620x0 (20)

2. Óvatosan közeledj

Apró nyögésekkel visszajelez? Az ő keze is megmozdul? Figyelj az apró jelekre! Ahogy ébredezik benne is a vágy, úgy közelíts legfontosabb célpontodhoz, a csiklóhoz! Kezedet csúsztasd egyre forróbb területre, a combok puha melege közé. Biztos lehetsz benne, hogy a nő teste már ég a vágytól, de még húzd egy kicsit. Minél tovább nyújtod a felvezető szakaszt, annál biztosabban önti majd el a kéj a legfontosabb pillanatban. Közben testeddel kússz lejjebb, csókolj és csókolj! A melleit, a hasát, majd a combok édes, belső oldalát.

620x0 (21)

3. Lehelj puha csókot

Most először engedd magad közel hozzá. Mint egy virághoz, úgy közelíts, ha a sötétben nem is látszik, vágytól könyörögve meredezik már  a csikló, lehelj rá hosszan és forrón. Párod már esedezni fog, hogy végre hozzáérj. Ó, nagyon kell ilyenkor az érintés, de nehogy elrontsd a játékot! Csak finoman csorgasd rá a nyáladat, s hagyd, hogy a cseppecske legörögjön. Majd csak épp egy leheletnyit érj hozzá a csiklóhoz a nyelved hegyével, ennyit adj most és ne többet. Kalandozz tovább a nyelveddel ott, a csikló körül. Legyél végtelenül gyengéd, de közben ne feledd, most nem hibázhatsz.

620x0 (22)

4. Fogd vissza magad

Biztos nehezen bírsz már duzzadó férfiasságoddal, de ha nagyot akarsz élvezni, még fogd vissza magad egy kicsit. Teljesítsd be a profi munkát, még csiklandozd egy kicsit a csajodat. Húzd szét a szeméremajkait,dörzsölgesd ujjaiddal, harapdáld, kényeztesd, majd óvatosan közelítsd megint a csiklóhoz.

e4a2e2bc1bef9fed4bf4b81547ab4c426c5523f9

5. Teljesítsd be a gyönyört

Párod már csak néhány mozdulatra és pillanatra van attól, hogycsodálatos orgazmust éljen át. A játszadozás és a lassú közeledés annyira felkorbácsolta vágyait, hogy ezután már szinte néhány mozdulattal a csúcsra tudod majd juttatni. Vedd a szádba a csiklót és hosszú, lágy mozdulatokkal mozgasd végig rajta teljes nyelved fel és le. Ügyelj rá, hogy nyelved teljesen beborítsa. Amikor már a nő vergődik a csókjaidtól, finoman és óvatosan szippantsd be a csiklóját az ajkaid közé. Itt már nem kell, hogy kivételesen gyengéd vagy lassú legyél: figyelj jelzéseire, csókold és simogasd csiklóját úgy, ahogyan a legjobban szereti, és élvezd, ahogyan csúcsra jut.

1034c7df8e0d8b0745824047352409d9adbe5e83

(forrás: ripost)

Hozzászólás