Erotikától fűtött utcák a világ minden tájáról

925

Élvezetek japán módra 

Ha valaha is láttál már animesorozatot, vagy kedveled a manga képregényeket, akkor pontosan tudod, hogy tele vannak misztikummal és izgalmas karakterekkel. Nos, a tokiói Kabukicsó éppen ilyen: napközben viszonylag csendes, ám sötétedéskor kigyulladnak a fények, és kezdetét veszi a féktelen mulatozás. A tematikus klubokat ellepik a dögös titkárnők, a ladyboyok, az ápolónők és a dominák – olyan az egész, mint egy Halloween-őrület!

20160105utazas-bunos-oromok-piros-lampas

Itt lehet meztelenül karaokézni, szexbabát bérelni, kipróbálni a szappanos „happy ending” masszázst, vagy a rózsaszín szalonokban (pinzaró) áldozni a gyönyör oltárán. Igaz, a prostitúció Japánban illegális, de a törvények viszonylag megengedőek, így például az orális és az anális szex nem szerepel a tiltólistán.

20160105utazas-bunos-oromok-piros-lampas1

Egy buja éjszaka Párizsban 

Párizs. Szerelem, romantika és… piros lámpás negyedek? Igen, a gyönyörű francia főváros egyáltalán nem olyan ártatlan, mint amilyennek hiszed. A Pigalle negyed a szex és az erotika szinonimája, ám Amszterdammal ellentétben itt nincsenek kirakatban ácsorgó örömlányok. Van helyette viszont Moulin Rouge, Erotika Múzeum, de a sztriptízklubok, a peep show-k és a burleszkelőadások is izgalmas élményt nyújtanak az éjszakai élet rajongóinak.

20160105utazas-bunos-oromok-piros-lampas2

Igaz, a Montmartre közelében húzódó Pigalle-t leginkább a kéjelgés fellegváraként szokták emlegetni, de a bohémnegyedben egykor olyan művészek alkottak, mint Pablo Picasso és Vincent van Gogh.

20160105utazas-utazas-bunos-oromok-piros

Go-go lányok, ladyboykabarék, pingpongshow-k 

Amikor a totális élvhajhászatról esik szó, Patpong az Ázsiába utazó kalandorok első számú célpontja. A Soi Cowboyjal ellentétben ez Bangkok hivatalos szórakoztatózónája, így a legtöbb hely hajnali kettőig nyitva van.

20160105utazas-utazas-bunos-oromok-piros1

Patpong az éjszakai klubok és a mókás szuvenírek giccses keveréke, és többek között arról is híres, hogy a go-go bárokban a nők gyakran meztelenül adják elő a legvadabb mutatványokat. A sztriptízbárokban a vendégek „bar fine”-t is rendelhetnek, azaz hazavihetik magukkal a kiszemelt örömlányt, azok pedig, akik ennél szolidabb élményekre vágynak, tucatnyi masszázsszalon közül válogathatnak.

Játszótér felnőtteknek 

A piros lámpás negyednek is otthont adó frankfurti Bahnhofsviertel a hamburgi Reeperbahn a legnagyobb vetélytársa, a buja hangulat keveredik itt az exkluzív szórakozással. Az utcákon pornómozik, sztriptízbárok és „chat-up” bárok sorakoznak, illetve van még néhány Eros-center (engedéllyel működő bordélyház) is a területén. Ezek négy-öt emeletes házak, ahol az örömlányok szobákat bérelnek ki egy napra vagy néhány órára.

20160105utazas-utazas-bunos-oromok-piros2

Történelmi szempontból Frankfurt kéjzónája csupán árnyéka régi önmagának, és a hidegháború idején élte fénykorát: akkoriban a szexmunkások iránti kereslet állítólag 10-szer nagyobb volt a jelenlegihez képest.

A vörös és fekete titokzatos világa 

Néhány évvel ezelőtt Antwerpen vigalmi negyedét (Schipperskwartier) felújították és autómentessé tették – ma már csak három utcában engedélyezett a kirakatprostitúció. A Verversrui és a Schipperstraat között lévő Villa Tinto Európa legnagyobb high-tech bordélya, 51 lakosztállyal, széfekkel, pánikgombbal, biometrikus azonosító rendszerrel büszkélkedhet, és a bejáratával szemben egy rendőrőrs is található.

20160105utazas-utazas-bunos-oromok-piros3

A vörös fényben úszó épület belső tereit a két híres belga dizájner, Yves Milan és Arne Quinze kreálta; utóbbi olyan hírességeknek tervezett bútorokat, mint Brad Pitt és Oprah Winfrey. A környéken vannak még masszázsszalonok és sztriptízklubok is, amelyek fülledt hangulatú show-műsorral szórakoztatják a vendégeket.

(forrás: life)

Hozzászólás