Ukrajna – Hatalmas port kavart a héten Anasztaszija Dejeva ügye. A 24 éves politikushölgy privát fényképei ugyanis kikerültek a Twitterre, melyeken mindent megmutat magából.

Az emberek lemondását követelik a miniszterhelyettes asszonynak, a kormány azonban kiáll Dejeva mellett.

A hölgy egyébként Arszen Avakov ukrán belügyminiszter helyettese, s érdekesmód pont egy héten volt a beavatása azzal, amikor képei felkerültek az internetre. Sokan már pusztán kora miatt támadták, amiért ilyen szemtelenül fiatalon (és valljuk be, szemtelenül csinosan – a szerk.) ilyen magas pozícióba került. Hiába állt már két éve a szaktárca alkalmazásában, s volt belső reformokért felelős, illetve európai integrációs ügyekért felelős junior miniszter, egyszerűen nem akarják elfogadni az emberek, mint belügyminiszteri helyettest.

ERRŐL TUDNIA KELL  Vizsgálat indul Miley Cyrus füvezése miatt

A kormány és Avakov álláspontja a következő: a képek teljesen aszexuálisak, és Dejeva egyetemi évei alatt készültek. A fotók és a hölgy is hiába csodás, jelenleg folyamatos támadások és vádak alatt áll, sokak szerint még Avakovval is viszonya van. Ezt mindkét fél tagadja, mi pedig csak gyönyörködünk. Soha nem volt még ilyen szép a politika!

(Forrás: The Daily Mail)

 

barna-01

barna-05

barna-09

barna-12

barna-13

barna-14

barna-16

barna-17

barna-18

Hozzászólás