Elsőre úgy néz ki, mit egy átlagos kávézóasztalka, de ennél sokkal többre képes!

6028

Valljuk be, a társadalom nagyrésze alig ötven négyzetméteres lakásban él. Ezt pedig okosan kell berendezni ahhoz, hogy egy 4-5 tagú család kényelmesen elférjen benne. Ha nincs elég helyünk a lakásban, az alábbi okos asztal nagyon praktikus ötlet lehet.

 

asztal

 

A nappaliban leginkább egy kávézóasztalra lehet szükségünk, hiszen ezen tarthatjuk az újságokat, a kávés- vagy teáscsészéket, a távirányítót, az olvasnivalónkat. Azonban, ha már nagyobb társaságot hívunk meg vacsorára, akkor szükségünk lesz egy kényelmes, kinyitható asztalra.

Az alábbi videóban egy olyan csodálatos kávézóasztalt láthatunk, melyből másodpercek alatt ebédlőasztalt varázsolhatunk. Csupán egy-két mozdulat, és könnyen át tudjuk alakítani. A Duffy London bútorcég ezzel az újításával pillanatok alatt berobbant a bútorpiacra, hiszen egy igen hiánypótló darabot alkottak.

A multifunkcionális asztal további előnye, hogy tárolása nem igényel nagy helyet. Ha úgy döntünk, hogy összecsukjuk, és nem használjuk, nyugodtan betehetjük az ágy alá, vagy felállíthatjuk a sarokba is.