A világ legkövérebb embereként tartották számon a 39 esztendős korában a kóros elhízásba belehalt Ricky Naputit. A The Sun magazin információi szerint az elképesztő testméreteiről híressé vált férfi a halála előtti napokban már 406 kilót nyomott.

Naputi a Guam szigeten élt feleségével, akivel 10 évvel ezelőtt házasodtak össze. A férfi túlsúlya gyakorlatilag lehetetlenné tette a szexuális kapcsolatot, miközben Naputi egyre csak hízott, az elmúlt öt évben pedig már az ágyat sem volt képes elhagyni. Ezt követően az asszony etette, gondozta és mosdatta, ami saját bevallása szerint olyan élmény volt számára, mintha egy óriáscsecsemővel élne egy háztartásban.

406

Halála előtt három esztendővel kapott egy lehetőséget: egy amerikai televízió csatorna támogatta volna Naputi életmentő műtéti beavatkozását, azzal a feltétellel, hogy nyomon követhetik mindennapjait. A férfi számára ez lett volna a nagy lehetőség, azonban ahhoz, hogy Amerikába utazzon, fogynia kellett volna, ám a kitűzött testsúlyt soha nem sikerült elérnie.

ERRŐL TUDNIA KELL  Elképesztő otthon: élet egy utasszállító repülőgépben

A férfi végül 39 éves korában belehalt az evésbe, mielőtt az orvosok megmenthették volna az életét. Halálát felesége fedezte fel, aki azonnal mentőt hívott, és bár percekig küzdöttek életéért, a férfit a kóros elhízás véglegesen megölte.

Hozzászólás