Egy világsztár másik arca – Jim Carrey meglepte a világot

1393

A gumiarcú színész az utóbbi években már inkább depressziójáról és öngyilkosságot elkövető exbarátnőjéről volt ismert, és nem zseniális új filmjeiről. Ám a sötét időszakban, Jim nekiállt festeni, és most a nagyvilág elé állt műveivel.

A színész már három éve is elmondta, hogy sokat fest, de akkor valamiért még ez nem érdekelt túl sok embert. Ezt a videót azonban már két és fél millióan látták: a címe I Needed Color, és mini-dokumentumfilmként mutatja be az alkotás folyamatát, és az elkészült képeket. Carrey azt is elmondja benne, hogy már gyerekkorától imádott rajzolni és verseket írni, ezért amikor épp nem produkálta magát mások előtt, akkor bezárkózott alkotni – épp ezért ha szobafogságra ítélték, az számára inkább jutalom volt. A festésnek csak néhány éve állt neki, hogy kilábaljon szerelmei bánatából, és nagyon rákapott az alkotás ízére.

“Imádom a festés függetlenségét. Imádom a szabadságát, és hogy senki nem mondja meg, mit kell tennem. És van az egészben valami azonnaliság.” – mondja.

Az NBA-szupersztár LeBron James egészen megdöbbent a színész képein, és Twitteren fejtette ki, mennyire tehetségesnek tartja – innentől kezdve nem volt megállás, a fél világ Carrey képein ámul.

Forrás: Index