Egy sziráki főorvosnőről kiderült, hogy nemcsak diplomája nincs…

3553

…de a neme sem az, aminek látszott.

A hír valós, a magyar rendőrség is írt róla, igaz, nagyon szűkszavúan.  Szirákon egy férfit kuruzslás miatt helyeztek vád alá, akiről kiderült, hogy igazi orvosnak adta ki magát, és nem mellesleg csinos nőnek.

A miniszoknyás, kisminkelt, szép doktornőről tehát kiderült, hogy duplán vert át mindenkit. Miközben vérnyomást mért, recepteket írt, sőt, injekciókat is adott – egyszer gerincbe! – , egy nőnél pedig rákot diagnosztizált.

“A Pásztói Rendőrkapitányság kuruzslás gyanújával indított eljárást egy 30 éves gyöngyöspatai férfi ellen. Az eddigi megállapítások szerint a gyanúsított 2016. július 14. és augusztus 29. között Szirákon orvosnak kiadva magát jogosulatlan orvosi tevékenységet végzett. A 30 éves férfi a betegeken különböző kezeléseket hajtott végre úgy, hogy nem volt orvosi végzettsége. A rendőrség a férfi ellen indított eljárást a napokban befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Pásztói Járási Ügyészség részére.”

A kamerapress sajtóiroda egészíti ki a leírást ezzel:

“Orvosi diploma nélkül főorvosnőnek adta ki magát az elmúlt év nyarán egy személy Szirákon, aki Gyöngyöspatáról költözött barátjához. A Nógrád megyei településen – rendelő híján – a lakókörnyezetében híresztelte el, hogy sebész és ideggyógyász főorvosként segíteni tud a rászorultakon.”

Forrás: Bors