Egy hónapot élt túl az alabamai erdőkben az eltűnt 25 éves lány – Videó

1183

A 25 éves radiológus hallgató, Lisa Theris Alabamában, Midland környékén tűnt el, a nagy kiterjedésű vadon miatt nem is találták egy hónapig.

Nem volt nála enni- vagy innivaló, sátor, sőt, cipő sem a lábán, bogyókon és gombákon élt, pocsolyákból, patakokból ivott. 22 kilót fogyott, teste tele volt csípésekkel, horzsolásokkal. Végül sikerült kiérnie az országútra, és stoppolnia. Ezután  kórházba került, majd sikerült hazamennie családjához.

Eltűnésekor két férfi társaságában volt, akik betörtek egy vadászkunyhóba. Theris nem tudott a két férfi tervéről, és nem akart betörésben részt venni. A két férfit, Manley Davist és  Randall Oswaldot el is kapta a rendőrség, és letartóztatták őket. Theris elfutott a két betörőtől még a rendőrök megjelenése előtt, de nem ismerte a vidéket, sötét is volt, ezért eltévedt.

Hiába ment előre, a fáradtság és az éhség miatt sokszor ugyanoda ért vissza, ahonnan elindult. Miután a kórházból hazaengedték, elkezdődött felépülése, de a lány egyenlőre gyenge, fájdalmai vannak, és túl vékony. Rokonai örülnek, hogy egyáltalán sikerült életben maradnia, és addig ápolják, amíg fel nem erősödik.

Forrás: Dailymail

Hozzászólás