Egy 53 éves nő öltözködési tanácsai az ötveneseknek! Megdöbbentően igaz!

1656

Érdemes elgondolkodni rajta!

_wzktkqturbxy8wodm3othmmzkxyzrmmjmzyzcyogi2mgu5mmvhmtmxms5qcgvnkzmfzqmuzqmu

Reggelente felébredt a buszon vagy a vonaton, esetleg a metrón. Arra riadt, hogy kortársai ejtenek rá, milyen szerelésben lépnek ki az életbe. Elhatározta, magában rangsorolja  az öltözködési bakikat, de aztán inkább leírta:

1.Az átlátszó blúz csakis toppal hordható! Vagy akarod, hogy néhány ezer ember tudja, milyen színű melltartót kaptál ki aznap reggel a szekrényedből?

2. Rövid szoknya a jó lábúaknak! Visszeres lábainkat inkább dugjuk harisnyába, akkor mehet a térd feletti is.

3.Tarka szoknya, tarka blúz nem vagány. Mintás felsőhöz szép egyszínű szoknya való. És fordítva színpompás szoknyához ne legyen minta blúzodon.

4. Hordj kevés feketét, de sok szép világos színt!

5. A spagetti pántos felsőrészt hagyjuk meg a 20 éveseknek! Nincs vacakabb látvány egy vastag felkarnál.

6.A térdnaci  vagy sort strandra menet kiváló, de a városba inkább szoknyát viselj!

7. A hosszú, szoknya vagy ruha vékony magas ötveneseknek való, alacsonyabbak és ducibbak hordjanak csak térd alá érőt.

8. A kemény vad színek helyett hordj lágyabb nőiesebbeket. A lilának és a narancsszínnek is vannak visszafogott árnyalatai.

9. Szűk nadrágot csak a narancsbőr nélküli popókra illik húzni. Egy kicsit lezserebb legyen nadrágod a kínos területeken, és akkor senki sem fogja megtudni, hogy vannak kínos területeid.

10. A nadrágot úgy válaszd ki, hogy  a hasi és derékrészi hurkák ne rétegeződjenek! Sokkal vékonyabbnak fogsz látszani, ha ezek a hurkák nem derülnek ki, mert egy jó ruha vagy nadrág takarja őket.