Ké­nyel­mes reg­ge­le­ken nincs jobb, mint egy­más­hoz bújva, las­san éb­re­dezni. Ezek a há­zas­ság leg­ér­ze­lem­dú­sabb pil­la­na­tai. Ak­názd ki a le­he­tő­sé­get, te­gyél meg min­dent azért, hogy fér­jed szá­mára fon­to­sak le­gye­nek ezek a pil­la­na­tok!

1. Érj hozzá, cirógasd, duruzsolj

Mindegy, milyen pózban és milyen távolságban fekszik melletted, kerülj hozzá nagyon közel. Finoman öleld át, cirógasd a bőrét, dorombolj úgy, mint egy cica. Kedves szavakat is duruzsolhatsz a fülébe, s ha ilyenkor megnyalod a fülcimpáját, szinte biztosan ébredezni kezd.

d

2. Test a testtel érjen össze

Sokan alszanak pólóban, trikóban, ám még a lenge darabok is megakadályozzák, hogy összeérjen a bőrötök. Egy finom, reggeli, buja ébredéshez viszont sokkal jobb, ha meztelenül simultok össze, ezért húzd fel a hálóingedet és az ő pólóját is. Most legyen kicsit szorosabb az ölelés és finoman, alig észrevehetően mozgasd ide-oda a tested. Ez a kis játék az érzékekkel megdobja a szex-hormonokat, de ne hagyd, hogy párod máris tigrisként vetődjön rád. Most még ne!

v

3. Jöhet a kávé, finom szexfalatkák!

Told el magadtól az imádott férfit és egy kecses mozdulattal fordulj el tőle. Lépj le az ágyról, szexi hálóinged így visszaomlik a testedre. Ígérd meg neki, hogy mindjárt visszajössz, csak hozol neki kávét. Sétálj el előtte, esetleg visszafordulva csókold meg és simítsd meg a mellkasát. Jó, ha ilyenkor csipkés holmid alól elősejlik a lényeg, forró ölednek titokzatos sziluettje még inkább beindítja a fantáziáját.

c

A friss kávét és a reggelinek szánt falatokat tedd le mellé, és a szeme előtt vedd le a szexi hálóingedet. Meztelenül bújj vissza mellé, s míg ő kortyolja a forró feketét, te arról gondoskodj, hogy teste minden porcikájában forróságot érezzen.

ERRŐL TUDNIA KELL  11 fontos szabály, hogy megtanuljuk helyesen használni az óveszert

4. Csókold, csókold, csókold!

Fantáziadús kézjáték és élénk szájmunka – ezzel nyithatsz teste bármely pontján. Ám a legérzékenyebb területeket ekkor még kerüld, csak rakd a kazánt rafinált trükkjeiddel, hogy kivételes legyen a hétvégi szexélmény. Miközben simogatod, masszírozod, csókolgatod férjedet, igyekezz úgy helyezkedni, hogy minél nagyobb örömét lelje a testedben. Nem hiszed el, de a fülledt erotikával spékelt reggeli elképesztő kéjt okoz a férfiagyban. Ne hagyd, hogy párod máshol keresse ezt az élvezetet, teremtsd meg magatoknak otthon!Fokozhatod a hatást egy kis pezsgővel, vagy borral.

5. Nyíljon ki a szex-trezor!

Ha tényleg szerelemből ajándékozod férjednek a reggeli szex-szeánszot, arra előre készülsz, és odakészíted az ágy mellé a neki fontos kellékeket. A tejesség igénye nélkül ide tartozhat néhány extrán szexi váltás fehérnemű, szexjátékszerek, sikosító, masszázsolaj, füstölő… de hát úgyis te tudod, hogy mire vágyik.

x

6. A legforróbb ajándék, amit tőled kaphat

Tedd fel az i-re a pontot! Jöjjön az orál, ez a férfi legerősebb érzelmi csatornája . Számára az odaadó, érzelemdús, változatos technikát felvonultató szájjal-kényeztetés a legforróbb szerelmi vallomással ér fel.

620x0

Fogadd el ezt a képletet, és ennek fényében vallj reggel szerelmet férjednek: borítsd érzelmes csókokkal OTT, játssz vele, juttasd a gyönyör sztratoszférájába, ettől aztán őrült módon imádni fog. Ezt az érzést nem mástól, tőled akarja majd mindig megkapni. És ha tényleg szereted őt, szeresd így is. Viszonozni fogja, az biztos!

b

7. Különleges pózok

Levezetésképpen essetek egymásnak. De nem kapkodva, mint hét közben. Teljesedjen ki a reggeli férjkényeztetés kivételes gyönyört adó szexpózokkal, melyben mindketten megtaláljátok a boldogságotokat.

f

Hozzászólás