Ébredj kávé helyett kényeztetéssel

2595

Ké­nyel­mes reg­ge­le­ken nincs jobb, mint egy­más­hoz bújva, las­san éb­re­dezni. Ezek a há­zas­ság leg­ér­ze­lem­dú­sabb pil­la­na­tai. Ak­názd ki a le­he­tő­sé­get, te­gyél meg min­dent azért, hogy fér­jed szá­mára fon­to­sak le­gye­nek ezek a pil­la­na­tok!

1. Érj hozzá, cirógasd, duruzsolj

Mindegy, milyen pózban és milyen távolságban fekszik melletted, kerülj hozzá nagyon közel. Finoman öleld át, cirógasd a bőrét, dorombolj úgy, mint egy cica. Kedves szavakat is duruzsolhatsz a fülébe, s ha ilyenkor megnyalod a fülcimpáját, szinte biztosan ébredezni kezd.

d

2. Test a testtel érjen össze

Sokan alszanak pólóban, trikóban, ám még a lenge darabok is megakadályozzák, hogy összeérjen a bőrötök. Egy finom, reggeli, buja ébredéshez viszont sokkal jobb, ha meztelenül simultok össze, ezért húzd fel a hálóingedet és az ő pólóját is. Most legyen kicsit szorosabb az ölelés és finoman, alig észrevehetően mozgasd ide-oda a tested. Ez a kis játék az érzékekkel megdobja a szex-hormonokat, de ne hagyd, hogy párod máris tigrisként vetődjön rád. Most még ne!

v

3. Jöhet a kávé, finom szexfalatkák!

Told el magadtól az imádott férfit és egy kecses mozdulattal fordulj el tőle. Lépj le az ágyról, szexi hálóinged így visszaomlik a testedre. Ígérd meg neki, hogy mindjárt visszajössz, csak hozol neki kávét. Sétálj el előtte, esetleg visszafordulva csókold meg és simítsd meg a mellkasát. Jó, ha ilyenkor csipkés holmid alól elősejlik a lényeg, forró ölednek titokzatos sziluettje még inkább beindítja a fantáziáját.

c

A friss kávét és a reggelinek szánt falatokat tedd le mellé, és a szeme előtt vedd le a szexi hálóingedet. Meztelenül bújj vissza mellé, s míg ő kortyolja a forró feketét, te arról gondoskodj, hogy teste minden porcikájában forróságot érezzen.

4. Csókold, csókold, csókold!

Fantáziadús kézjáték és élénk szájmunka – ezzel nyithatsz teste bármely pontján. Ám a legérzékenyebb területeket ekkor még kerüld, csak rakd a kazánt rafinált trükkjeiddel, hogy kivételes legyen a hétvégi szexélmény. Miközben simogatod, masszírozod, csókolgatod férjedet, igyekezz úgy helyezkedni, hogy minél nagyobb örömét lelje a testedben. Nem hiszed el, de a fülledt erotikával spékelt reggeli elképesztő kéjt okoz a férfiagyban. Ne hagyd, hogy párod máshol keresse ezt az élvezetet, teremtsd meg magatoknak otthon!Fokozhatod a hatást egy kis pezsgővel, vagy borral.

5. Nyíljon ki a szex-trezor!

Ha tényleg szerelemből ajándékozod férjednek a reggeli szex-szeánszot, arra előre készülsz, és odakészíted az ágy mellé a neki fontos kellékeket. A tejesség igénye nélkül ide tartozhat néhány extrán szexi váltás fehérnemű, szexjátékszerek, sikosító, masszázsolaj, füstölő… de hát úgyis te tudod, hogy mire vágyik.

x

6. A legforróbb ajándék, amit tőled kaphat

Tedd fel az i-re a pontot! Jöjjön az orál, ez a férfi legerősebb érzelmi csatornája . Számára az odaadó, érzelemdús, változatos technikát felvonultató szájjal-kényeztetés a legforróbb szerelmi vallomással ér fel.

620x0

Fogadd el ezt a képletet, és ennek fényében vallj reggel szerelmet férjednek: borítsd érzelmes csókokkal OTT, játssz vele, juttasd a gyönyör sztratoszférájába, ettől aztán őrült módon imádni fog. Ezt az érzést nem mástól, tőled akarja majd mindig megkapni. És ha tényleg szereted őt, szeresd így is. Viszonozni fogja, az biztos!

b

7. Különleges pózok

Levezetésképpen essetek egymásnak. De nem kapkodva, mint hét közben. Teljesedjen ki a reggeli férjkényeztetés kivételes gyönyört adó szexpózokkal, melyben mindketten megtaláljátok a boldogságotokat.

f