Dobó Kata dögös bőrruhába bújt a díszbemutatón

1903

Dobó Kata a Sztárok a Korhatáros szerelem exkluzív bemutatóján mutatta tökéletes alakját bőrbe csomagolva.

December 2-án indul a TV2 Csoport új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem. A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők, és olyan népszerű színészek szerepelnek benne, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

A Korhatáros szerelem egy új-zélandi széria, a Step Dave alapján készült. A sorozat azt az alapkérdést feszegeti, hogy mi történik, ha egy háromgyermekes anyuka – Kovács Patrícia – és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú – Kovács Tamás – véletlen találkozásából szerelem szövődik. A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

Dobo Kata
Dobo Kata

– Eszter egy szimpatikus, vagány, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy egyedülálló, negyvenéves nőnek lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Az életkörülményeiből adódóan olyan helyzeteket jelenít meg, melyek másokat is foglalkoztathatnak, a valóságban is megtörténhetnek. Nem egy szélsőséges karakter: mivel a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ebben a szerepben – nyilatkozta Kovács Patrícia a szerepéről.

A Korhatáros szerelem exkluzív bemutatóján megjelentek a sorozat főbb szereplői is. Dobó Kata – ahogy a sorozatban – ezúttal is szexi démon volt.

Dobo Kata
Dobo Kata